Yunanistan'a gıtmek mantıklı mı?

Taze balık çok önemli. Türkiye'de en baba restorantlarda bile mezgit yedim, köyde sabah balıkçının Karadeniz'de tutup öğlen pişirdiği balığın yanına bile yaklaşamadı.

Buza giren, bekleyen balıktan hayır gelmiyor. Sana gelen levrek de büyük ihtimalle aynı gün tutulmuş taze hayvandı. İyi de pişirdiyse değer.

Çok bekledik pişmesini adam da demişti taze diye. Taze olmasına güvendik yoksa mekanını baya bir yargıladık. Sonucunda gelen levrek mükemmeldi.

Müslüman değilseniz yiyebilirsiniz.
Sizce Müslüman olmayan adam domuz eti yemekten korkuyorum der mi?

Müslüman değilseniz yiyin.

Hiç yemesin, kaliteli bir et değil. Ancak pepperoni gibi işlenmiş ürünlerde dişe dokunur hale geliyor. Deli gibi övüyorlardı egg & bacon diye bizim Kayseri pastırmalı yumurta içinden geçer onun. Yağlı acayip bir et öyle ahım şahım bir tadı da yok. Dana eti kraldır.

Müslüman değil misiniz? Yanlış anlamayın merak ettiğimden, yoksa saygı duyarım yani. Domuz eti üstüne para verseler bile yemem ben mesela.

Müslüman değil misiniz? Yanlış anlamayın merak ettiğimden. Yoksa saygı duyarım yani. Domuz eti üstüne para verseler bile yemem ben mesela.

Yok, bir yaratıcı fikrine açığım ama bunun İbrahimi dinlerdeki gibi fazla "insansı" bir tanrı olduğuna inanmıyorum yalnızca. Domuz etini de güya en iyi hali olan baconda denedim ama yaramıyor.

İtalyan, Yunanistan, Balkan mutfağına bayılırım normalde, bizde dinden sebep domuz eti dışarıda kalmış çok da güzel olmuş. Domuz eti dana ve kuzunun yanında çakma et gibi kalıyor.

Tur fiyatları baya bi pahalı , baya bir para biriktirmemiz gerekecek. İtalya'ya para biriktirip her türlü gitmeyi düşünüyorum. Fransa'yıda merak ediyorum. Sizce Fransa nasıldır?

Anladım, Deist gibi bir şeysiniz yani. Neyse, konu dışına çıkmayalım domuz eti herhalde müslüman olmasam bile yemezdim ben. Ne olduğu belli çünkü.

Tur fiyatları baya bi pahalı , baya bir para biriktirmemiz gerekecek. İtalya'ya para biriktirip her türlü gitmeyi düşünüyorum. Fransa'yıda merak ediyorum. Sizce Fransa nasıldır?
Fransayı bilmiyorum maalesef. Sadece italya konusunda fikir sahibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…