509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 26 Kasım 2022 #21 Eğer kargoyla yollayacaksa bayağı vergi ödersin ama annen yanında getirirse bir şey olmaz.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 26 Kasım 2022 #22 UtuK dedi: Kargo ile yollanacak hocam Türkiye'ye gelme gibi bir durum yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Biletle gelsin gitsin daha ucuza gelir. Uzak yerde değil.
UtuK dedi: Kargo ile yollanacak hocam Türkiye'ye gelme gibi bir durum yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Biletle gelsin gitsin daha ucuza gelir. Uzak yerde değil.
UtuK Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #23 AnotherJourney dedi: Hocam nerede oturuyorsunuz? Yunanistan hemen sınırda. Sosyal medyada görmüştüm çok az bir fiyata Yunanistan'a gidiyorlardı. Yakınsanız arkadaşların dediği gibi kendiniz gitgel yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yakın değilim.
AnotherJourney dedi: Hocam nerede oturuyorsunuz? Yunanistan hemen sınırda. Sosyal medyada görmüştüm çok az bir fiyata Yunanistan'a gidiyorlardı. Yakınsanız arkadaşların dediği gibi kendiniz gitgel yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef yakın değilim.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 26 Kasım 2022 #24 Yüksek vergiyi ödemeyi kabul etseniz bile getirmeniz zor. Zira 150€ üzeri ürünlerde ithalat olarak kaydettirmeniz gerekiyor.
Yüksek vergiyi ödemeyi kabul etseniz bile getirmeniz zor. Zira 150€ üzeri ürünlerde ithalat olarak kaydettirmeniz gerekiyor.
UtuK Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #25 Xoloth dedi: Yüksek vergiyi ödemeyi kabul etseniz bile getirmeniz zor. Zira 150€ üzeri ürünlerde ithalat olarak kaydettirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca alamıyorum teşekkürler zaman ayırıp ilgilendiğiniz için.
Xoloth dedi: Yüksek vergiyi ödemeyi kabul etseniz bile getirmeniz zor. Zira 150€ üzeri ürünlerde ithalat olarak kaydettirmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kısaca alamıyorum teşekkürler zaman ayırıp ilgilendiğiniz için.