Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #21 Caciki olmuşsun kardeşim.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #22 pastalicikolata dedi: Ben de Yunanları sevmem mesela. Genişletmek için tıkla... İstediğin gibi sevebilirsin sevmeyebilirsin ben de Azerbaycan'ı çok sevmem. Lezize dedi: Caciki olmuşsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan sen de cacıkın için de ki salata olmuşsun
pastalicikolata dedi: Ben de Yunanları sevmem mesela. Genişletmek için tıkla... İstediğin gibi sevebilirsin sevmeyebilirsin ben de Azerbaycan'ı çok sevmem. Lezize dedi: Caciki olmuşsun kardeşim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan sen de cacıkın için de ki salata olmuşsun
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #23 Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi vatan haini mi olduk?
Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi vatan haini mi olduk?
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #24 Tyrant dedi: Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi vatan haini mi olduk? Genişletmek için tıkla... Aman yok. Ben Zeus falan istemiyorum.
Tyrant dedi: Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi vatan haini mi olduk? Genişletmek için tıkla... Aman yok. Ben Zeus falan istemiyorum.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #25 Tyrant dedi: Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi Vatan haini mi olduk? Genişletmek için tıkla... Kültür olarak zaten çok farklı değiliz ama ne yazık ki halk Vatan haini ilan ediyor.
Tyrant dedi: Yunanistan ve Türkiye'nin tek devlet olup ortak bir kültür oluşturmaları en büyük hayallerimden biri. Şimdi Vatan haini mi olduk? Genişletmek için tıkla... Kültür olarak zaten çok farklı değiliz ama ne yazık ki halk Vatan haini ilan ediyor.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #26 Lezize dedi: Aman yok. Ben Zeus falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen onlar da Zeus'a tapıyorlar şu an zaten tıpkı bizim GökTengri'ye taptığımız gibi.
Lezize dedi: Aman yok. Ben Zeus falan istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen onlar da Zeus'a tapıyorlar şu an zaten tıpkı bizim GökTengri'ye taptığımız gibi.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #27 Bu arada söyleyeyim ben selanik göçmeniyim yani DNA testi olsam %30 yunan çıkarım.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 16 Nisan 2021 #28 Yani Yunanistanla yapılan geçmiş savaşlar, ataları vs. Onları bize direk ''düşman'' yapıyor diye düşünüyorum. Ben onlarla birlik olmayı istemem şahsen.
Yani Yunanistanla yapılan geçmiş savaşlar, ataları vs. Onları bize direk ''düşman'' yapıyor diye düşünüyorum. Ben onlarla birlik olmayı istemem şahsen.
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 16 Nisan 2021 #29 Aynısını Azerbaycan ile yapalım desem, işgal, ilhak etmiş mi olacaktık?
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 16 Nisan 2021 #30 Lezize dedi: Yani Yunanistan'la yapılan geçmiş savaşlar, ataları vs. onları bize direk "düşman" yapıyor diye düşünüyorum. Ben onlarla birlik olmayı istemem şahsen. Genişletmek için tıkla... Bu arada en kötü askerler Yunanlılar değildir, İtalyanlardır. İkinci Dünya Savaşı'nda nasıl Yunanlar, İtalya'yı yendi?
Lezize dedi: Yani Yunanistan'la yapılan geçmiş savaşlar, ataları vs. onları bize direk "düşman" yapıyor diye düşünüyorum. Ben onlarla birlik olmayı istemem şahsen. Genişletmek için tıkla... Bu arada en kötü askerler Yunanlılar değildir, İtalyanlardır. İkinci Dünya Savaşı'nda nasıl Yunanlar, İtalya'yı yendi?