syrelium Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 29 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Yunzii B75 Pro almak istiyorum cogunlukla Valorant oynuyorum. Sizce nasıl klavye?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Mayıs 2025 #2 syrelium dedi: Yunzii B75 Pro almak istiyorum cogunlukla Valorant oynuyorum. Sizce nasıl klavye? Genişletmek için tıkla... Kötü klavye değil ama şu anki fiyatlarında daha kalitelisini bulursunuz. Amazon.com.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr
syrelium dedi: Yunzii B75 Pro almak istiyorum cogunlukla Valorant oynuyorum. Sizce nasıl klavye? Genişletmek için tıkla... Kötü klavye değil ama şu anki fiyatlarında daha kalitelisini bulursunuz. Amazon.com.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-7) Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir. www.gaming.gen.tr