Ö Ömer Tokgöz Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Merhaba herkese. Yunzii B75 Pro klavye kullanıyorum ve buna clicky switch de almak istiyorum ekstradan. Nereden almamı önerirsiniz? Temu gibi yerlerde çok fazla var fakat hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum. Önerisi olan varsa çok sevinirim.
Merhaba herkese. Yunzii B75 Pro klavye kullanıyorum ve buna clicky switch de almak istiyorum ekstradan. Nereden almamı önerirsiniz? Temu gibi yerlerde çok fazla var fakat hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum. Önerisi olan varsa çok sevinirim.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 5 Aralık 2024 #2 Temu, aliexpress gibi sitelerden alabilirsin. Satıcı yorumlarına dikkat et dükkanları iyi incelersen sıkıntı olmaz.
Temu, aliexpress gibi sitelerden alabilirsin. Satıcı yorumlarına dikkat et dükkanları iyi incelersen sıkıntı olmaz.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 5 Aralık 2024 #3 Bu is icin en en en temizi Aliexpress. Saticiya dikkat et.