YUNZII RT75 Pro alınır mı?

Bütçe
5000 - 6000

LYuriii

Zeptopat
Ritim oyunları için düşük gecikmeli bir klavye arıyorum.

YUNZII RT75 Pro​

baya ilgimi çekti fiyatı da baya uygun, güzel bir klavye midir yoksa daha iyi alternatifler var mı?

Yunzii modellerinin genellikle pcb kalitesi zayıf oluyor, bu model hakkında pek bir bilgim yok, alternatif olarak Xpunk 63 ve Varmilo Minilo 75 HE öneririm.

Yunzii modellerinin genellikle PCB kalitesi zayıf oluyor, bu model hakkında pek bir bilgim yok, alternatif olarak xpunk 63 ve varmilo minilo 75 he öneririm.

Xpunk eski fiyatlarında değil maalesef Murat hocam, Varmilo daha mantıklı olabilir.

Yunzii modellerinin genellikle pcb kalitesi zayıf oluyor, bu model hakkında pek bir bilgim yok, alternatif olarak Xpunk 63 ve Varmilo Minilo 75 HE öneririm.

Wraith W75 V2​

nasıldır hocam? arkadaş önerdi şimdi

hocam minilo 75 he ile mchose mix87/yunzii rt75 pro’nun arasındaki fiyat farkına değecek bir performans, hissiyat farkı var mı?

hala almadıysan haber edeyim RT75 pro kendi sitesinde 3.300 tl indirim ile

eyvallah, klavye beni cezbetmedigi icin vazgectim rs6 veya rs7 air dusunuyorum su an.

30 euro sınırı varken nasıl gümrük işleri vs. hallediliyor bu klavyeyi yunzii nin kendi sitesinden almak istersem ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı