robertonur
Picopat
Yunzıı YZ87 almayı düşünüyorum, alınır mı? Veya o fiyatta daha iyisi var mı?
Son düzenleme:
Teşekkür ederim, muhtemelen alacağım çünkü sesi çok hoşuma gidiyor RGB de şu an ki kullandığım Rampage Parvus kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama çokta gerek yok, pavyona dönmesin odam.TKL istiyorsanız çok alternatif yok, YZ87’yi bizzat birkaç hafta kullandım. Güzel bir ürün ama build kalitesi çok iyi değil. Kasada esneme ve çatırdama var biraz. Genel anlamda iyi bir ürün, RGB aydınlatmasının zayıf kaldığını da belirtmek gerek.
YZ87'yi sipariş ettim bile, teşekkürler. Memnun kalacağımı düşünüyorum ilk defa o şekilde ses çıkartan bir klavye kullanacağım. Merakla bekliyorum.Milk switch’ler gerçekten çok hoş, hafif ve yumuşak bir yazım hissi sunuyor. Kullandığım klavyeler arasındaki en hoşuma gidenlerden birisiydi. Lego Brick’leri gibi ses çıkarıyor, klasik switch’lerin aksine kendine has bir sesi var.
Yine de F75’i bi’ gözden geçirin derim, cebinizden daha az para çıkar. Daha iyi build kalitesi, daha iyi yalıtım, daha iyi stabilizörler, daha iyi bir aydınlatma performansı elde edersiniz ucuza.
Bugün Wraithten baktımda 2700 Tl,Sence nasıl kullanım deneyimlerinden bahsedermisin.YZ87'yi sipariş ettim bile, teşekkürler. Memnun kalacağımı düşünüyorum ilk defa o şekilde ses çıkartan bir klavye kullanacağım. Merakla bekliyorum.
Bu klavyeyi sonradan almak isteyenler için yazıyorum, memnunum.
2700 edecek bir ürün değil, ama genel anlamda iyi. Kasa kalitesi biraz zayıf, switch'ler ve keycap'ler güzel, yalıtım güzel, aydınlatması vasat diyebilirim. Bu bütçede Akko'ları değerlendirin.Bugün Wraithten baktımda 2700 Tl,Sence nasıl kullanım deneyimlerinden bahsedermisin.
Merhaba, çok geç gördüm özür dilerim. Şu an çok memnunum bir sıkıntısını görmedim, sadece driver biraz daha iyi olabilirdi.Bugün Wraithten baktımda 2700 Tl,Sence nasıl kullanım deneyimlerinden bahsedermisin.
Merhaba dostum,bendede var fakat arada kendi kendine esc basıp r tuşunun ışığı yanıp sönüyor sendede aynı sorun varmı veya neden yapıyor?Merhaba, çok geç gördüm özür dilerim. Şu an çok memnunum bir sıkıntısını görmedim, sadece driver biraz daha iyi olabilirdi.
R tuşu yanıp sönmeye başladığında benim bildiğim 2.4Ghz bağlantı kuruyor. Esc tuşuna hiç kendi kendine basmadı.Merhaba dostum,bendede var fakat arada kendi kendine esc basıp r tuşunun ışığı yanıp sönüyor sendede aynı sorun varmı veya neden yapıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.