Yunzıı YZ87 alınır mı?

TKL istiyorsanız çok alternatif yok, YZ87’yi bizzat birkaç hafta kullandım. Güzel bir ürün ama build kalitesi çok iyi değil. Kasada esneme ve çatırdama var biraz. Genel anlamda iyi bir ürün, RGB aydınlatmasının zayıf kaldığını da belirtmek gerek.

%75’lik dizilim tercih ederseniz Sahibinden üstünden kapalı kutu Aula F75 almanız daha iyi olacaktır. YZ87’den kaliteli.

TKL istiyorsanız çok alternatif yok, YZ87’yi bizzat birkaç hafta kullandım. Güzel bir ürün ama build kalitesi çok iyi değil. Kasada esneme ve çatırdama var biraz. Genel anlamda iyi bir ürün, RGB aydınlatmasının zayıf kaldığını da belirtmek gerek.
Teşekkür ederim, muhtemelen alacağım çünkü sesi çok hoşuma gidiyor RGB de şu an ki kullandığım Rampage Parvus kadar iyi olacağını düşünmüyorum ama çokta gerek yok, pavyona dönmesin odam.

Milk switch’ler gerçekten çok hoş, hafif ve yumuşak bir yazım hissi sunuyor. Kullandığım klavyeler arasındaki en hoşuma gidenlerden birisiydi. Lego Brick’leri gibi ses çıkarıyor, klasik switch’lerin aksine kendine has bir sesi var.

Yine de F75’i bi’ gözden geçirin derim, cebinizden daha az para çıkar. Daha iyi build kalitesi, daha iyi yalıtım, daha iyi stabilizörler, daha iyi bir aydınlatma performansı elde edersiniz ucuza.

Milk switch’ler gerçekten çok hoş, hafif ve yumuşak bir yazım hissi sunuyor. Kullandığım klavyeler arasındaki en hoşuma gidenlerden birisiydi. Lego Brick’leri gibi ses çıkarıyor, klasik switch’lerin aksine kendine has bir sesi var.

Yine de F75’i bi’ gözden geçirin derim, cebinizden daha az para çıkar. Daha iyi build kalitesi, daha iyi yalıtım, daha iyi stabilizörler, daha iyi bir aydınlatma performansı elde edersiniz ucuza.
YZ87'yi sipariş ettim bile, teşekkürler. Memnun kalacağımı düşünüyorum ilk defa o şekilde ses çıkartan bir klavye kullanacağım. Merakla bekliyorum.

Bu klavyeyi sonradan almak isteyenler için yazıyorum, memnunum.

Son düzenleme:
YZ87'yi sipariş ettim bile, teşekkürler. Memnun kalacağımı düşünüyorum ilk defa o şekilde ses çıkartan bir klavye kullanacağım. Merakla bekliyorum.

Bu klavyeyi sonradan almak isteyenler için yazıyorum, memnunum.
Bugün Wraithten baktımda 2700 Tl,Sence nasıl kullanım deneyimlerinden bahsedermisin.

Merhaba, çok geç gördüm özür dilerim. Şu an çok memnunum bir sıkıntısını görmedim, sadece driver biraz daha iyi olabilirdi.
Merhaba dostum,bendede var fakat arada kendi kendine esc basıp r tuşunun ışığı yanıp sönüyor sendede aynı sorun varmı veya neden yapıyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı