Çok teşekkür ederim cevabınız için, tek sorum beni 2 3 yıl götürürmü genellikle fps oyunu oynuyorum.Türkiye'de satılan AK820'nin fiyatı hem fazla hem de garantisi muallakta. Malum resmi distribütör değil. Wraith'in, Yunzii'nin resmi distribütörü olup olmadığını bilmiyorum ancak birçok markanın distribütörlüğünü yapıyorlar o yüzden daha güvenilir geliyor. 2400TL iken almıştım YZ87'yi. Bir sorunuz, merakınız olursa paylaşabilirsiniz. Benim tavsiyem YZ87 olur şartlar doğrultusunda
Merhabalar, klavyeyi aldım yz87 sesi ve şarj süresi acayip iyi fakat bir sorunum var,bazen 3 4 kere esc basıp aynı andada r tuşunun ışığı yanıp sönüyor,neyden kaynaklanıyor acaba?Ben de çokça oyun ve uygulama kullanıyorum aktif olarak. W-A-S-D tuşları gibi çok ama çok sık kullandığım tuşlarda bile henüz herhangi bir lubinge ihtiyaç bile duymuyorum. Uzun ömürlü olacağa benziyor doğrusu. Bugün güncel fiyatları aynı gibi. AK820 Pro da oldukça cazip bir seçenek. İkisinin de üzeceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.