S shunpo spam Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #1 Bu iki klavye arasında kaldım. Genelde yazı yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım. Fun60'daki keycapsler kötü duruyor ama switchleri güzel.
Bu iki klavye arasında kaldım. Genelde yazı yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım. Fun60'daki keycapsler kötü duruyor ama switchleri güzel.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 9 Şubat 2025 #2 shunpo spam dedi: Bu iki klavye arasında kaldım. Genelde yazı yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım. Fun60'daki keycapsler kötü duruyor ama switchleri güzel. Genişletmek için tıkla... Eğer F tuşlarıyla haşır neşir biriyseniz fun60 kullanmaya başlayınca biraz afallayabilirsiniz. Onun dışında iki klavyede güzel.
shunpo spam dedi: Bu iki klavye arasında kaldım. Genelde yazı yazmak ve oyun oynamak için kullanacağım. Fun60'daki keycapsler kötü duruyor ama switchleri güzel. Genişletmek için tıkla... Eğer F tuşlarıyla haşır neşir biriyseniz fun60 kullanmaya başlayınca biraz afallayabilirsiniz. Onun dışında iki klavyede güzel.