Yur dışından S25 Ultra alınır mı?

Bütçe
48k

shiradamn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5 yıldır Redmi 9 kullanıyorum ve artık dur demenin vakti geldi. Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum ama TR de fiyat çok pahalı. Bu sebeple yurt dışından almayı düşündüm orada da IMEI kaydı mevzusuyla uğraşıp yine aynı fiyata gelmesinden muzdaribim. Ya alıp 8 ay kullanacağım ya da yurt dışına taşınmayı düşünüyorum IMEI parası vermemek için, sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, 5 yıldır Redmi 9 kullanıyorum ve artık dur demenin vakti geldi. Samsung S25 Ultra almayı düşünüyorum ama TR de fiyat çok pahalı. Bu sebeple yurt dışından almayı düşündüm orada da IMEI kaydı mevzusuyla uğraşıp yine aynı fiyata gelmesinden muzdaribim. Ya alıp 8 ay kullanacağım ya da yurt dışına taşınmayı düşünüyorum IMEI parası vermemek için, sizce ne yapmalıyım?

IMEI parası vermemek için taşınmak 😅. Sizin kararınız hocam IMEI için taşınmak mantıklı olur mu bilemem.

Bence Türkiye'de indirimlerden düşürmek daha mantıklı (olursa tabii) hocam ama taşınma konusunda bir şey diyemeyeceğim. 😅

Ben şuanlık S25 Ultra önermiyorum. Şebeke sorunu var telefonda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00