Yurt dışı 13 almak mı yurt içi 11 almak mı daha mantıklı?

chromososs

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yeni telefo alacağım şu anda elimde 8 Plus var. Öğrenciyim. Şimdi 2. el 11 mi almalıyım yoksa yurt dışı 13 mü almalıyım? Çok kararsızım. Acaba yurt dışı alsam sorun çıkar mı alırken hangi satıcıdan almalıyım? Toplama mı çıkacak ileride sorun mu çıkaracak diye korkuyorum açıkças. I o yüzden hangisini almalıyım ve alırken nelere dikkat etmeliyim? Sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
11 sıfır alacaksan alınmaz artık o paraya değmez.
13 yurt dışı de sıfır bulamazsın artık eski cihaz.
İlla iPhone diyorsan sahibinden de var satan yurt dışı 13 ikinci el telefoncudan değil kullanıcılardan al geç 8 Plus'u da satma kalan 4 ayda da iki tel kullan geç.

iPhone 11 arkadaşım satıyor tertemiz hiç açılmamış 64 GB pil 74 de 12.500 TL'ye satıyor ben alıp pili değiştirip kullanırım sende o fiyata alınır mı?

iPhone 11 arkadaşım satıyor tertemiz hiç açılmamış 64 GB pil 74 de 12.500 TL'ye satıyor ben alıp pili değiştirip kullanırım sende o fiyata alınır mı?

O fiyattan alınır, çok uygun fiyat, arkadaşınız da olduğu için güvenilir hem de, batarya değiştirilip kullanılabilir. Hayırlı olsun.

Güzel fiyat avantajı olmadığı sürece alınmaz diyecektim ki fiyatı güzelmiş, tercih edilebilir. Fakat 11 de eskidi artık benim gibi Instagram'ya yılda 3-4 fotoğraf atıp geliyorsanız yurt dışı Android'lere bakın onun harici yine de IP13 veya başka modellere bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…