Yurt dışı 14 Pro Max vs orijinal iPhone 13

emirhan_19038

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, elimde kaçak 14 Pro Max var. Pil 100, kuzenim telefoncu eline 23 ay garantili iPhone 13 pil 100 telefon geçmiş. Sizce orijinal iPhone 13 mü yurt dışı 14 Pro Max mi kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, elimde kaçak 14 Pro Max var. Pil 100, kuzenim telefoncu eline 23 ay garantili iPhone 13 pil 100 telefon geçmiş. Sizce orijinal iPhone 13 mü yurt dışı 14 Pro Max mi kullanmalıyım?

Yurtdışındaki tek fark IMEI kayıtlı olmaması eğer çift ssim ise her yıl 8 ay kullanabilirsin tabii kayıt etmeyeceksen kayıt edeceksen TR garantiliden farkı kalmaz.

Okula işe bir yerlere gidiyorsan son 8 ay mecburen 2 telefon taşımak zorundasın 14 Pro Max alacaksan. Ben yanımda bir adet de iPhone 6 gezdiriyordum ve telefon eski olduğu için bayağı uğraştırıyordu internet paylaşım konusunda kendi kendine kapanıp paylaşım açtığım halde 14 Pro Max imde görünmüyordu. Ama memnunum gayet 8. aya kadar kullanıp 15 Pro Max almayı düşünüyorum.

Brom 14 Pro Max ile 13 arasında dağlar kadar fark ama 4 ay hatsız kalması ölüm ve o kadar para verip fakir gibi ikinci telefonla uğraşmak saçma.

S23 Ultra tavsiyem o bütçelerde ona çıkamıyorsan S23 bile kurtarır. Kayıtsız telefon alınmaz bu senaryoda iPhone 13 en iyi seçenek fakat S23 onu delip geçiyor, 120 Hz olması ve batarya olarak daha iyi olması bile yeterli sebep.

S23 al. Sırf iOS diye, adı var diye popüler kültür falan filan paranı israf ediyorsun.

Hocam o elmadan illa ısıracak yani, anlatarak olmuyor.

Hocam o elmadan illa ısıracak yani, anlatarak olmuyor.

Biliyorum, öz ablam gitti S22 yerine iPhone 11 aldı benim telefonu kıskanıyor şu an. 120Hz, batarya, işlemci, kamera vs her türlü ezip geçiyor Samsung tarafı.

iPhone fiyatları maalesef bizim ülkemizde fahiş olduğu için iPhone önermiyorum yoksa telefonları güzel. Sadece aynı fiyata Samsung tarafından daha iyi cihazlar var.

Evet iPhone cihazlarda daha gereksiz vergi var ama ben uğraşmıyorum, çünkü fakiri bile borca girip alıyor. Bu kadar satın alanı varken bu ülkede Apple kafasını kullanmasın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yurt dışından devam etmeniz yönündeyim. Son 4 ay da 6S, SE1 gibi eski cihaz ile iCloud arama yönlendirme özelliğini kullanarak yolunuza devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…