Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #21 ichyusuf dedi: Yurt dışı Redmi cihaz kullandım cok kez sorun yaşamadım IPhone'da yaşayacagımı sanmıyorum. Tabii bu benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... iPhone ve Redmi çok farklı telefonlar hocam IPhone'ya IMEI atılmıyor.
ichyusuf dedi: Yurt dışı Redmi cihaz kullandım cok kez sorun yaşamadım IPhone'da yaşayacagımı sanmıyorum. Tabii bu benim düşüncem. Genişletmek için tıkla... iPhone ve Redmi çok farklı telefonlar hocam IPhone'ya IMEI atılmıyor.
ichyusuf Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f gigabyte rtx 4060 corsair 3200 8x2 ram wd blue sn570 500gb ssd gigabyte h610m k anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Eylül 2024 #22 Xhaka dedi: iPhone ve Redmi çok farklı telefonlar hocam IPhone'ya IMEI atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız hocam ama benim gönlüm iPhone almaktan yana.
Xhaka dedi: iPhone ve Redmi çok farklı telefonlar hocam IPhone'ya IMEI atılmıyor. Genişletmek için tıkla... Evet haklısınız hocam ama benim gönlüm iPhone almaktan yana.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.232 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #23 ichyusuf dedi: Evet haklısınız hocam ama benim gönlüm iPhone almaktan yana. Genişletmek için tıkla... Çok sorun yaşarsınız bence almayın paranızı biriktirip yurt içi almaya çalışın.
ichyusuf dedi: Evet haklısınız hocam ama benim gönlüm iPhone almaktan yana. Genişletmek için tıkla... Çok sorun yaşarsınız bence almayın paranızı biriktirip yurt içi almaya çalışın.
ÇılgınTosba Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 277 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Donanımı 3 Eylül 2024 #24 Y. İçi alacağıma 2 adet y. Dışı alıp dönüşümlü kullanırım.
ichyusuf Centipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 124 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f gigabyte rtx 4060 corsair 3200 8x2 ram wd blue sn570 500gb ssd gigabyte h610m k anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Eylül 2024 #25 Xhaka dedi: Çok sorun yaşarsınız bence almayın paranızı biriktirip yurt içi almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... ne gibi cok sorun kapalı kutu alacagım sadece sim sorun cıkartacak onuda dert etmiyorum. başka ne olabilirki ? ÇılgınTosba dedi: Y. İçi alacağıma 2 adet y. Dışı alıp dönüşümlü kullanırım. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşünüyorum 1tane yurt dışı 14 Pro Max 1 tanede 6S 7 falan alırım yurt içi. 14 kapanınca simini onda kullanırım diye düşünüyorum.
Xhaka dedi: Çok sorun yaşarsınız bence almayın paranızı biriktirip yurt içi almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... ne gibi cok sorun kapalı kutu alacagım sadece sim sorun cıkartacak onuda dert etmiyorum. başka ne olabilirki ? ÇılgınTosba dedi: Y. İçi alacağıma 2 adet y. Dışı alıp dönüşümlü kullanırım. Genişletmek için tıkla... Bende oyle düşünüyorum 1tane yurt dışı 14 Pro Max 1 tanede 6S 7 falan alırım yurt içi. 14 kapanınca simini onda kullanırım diye düşünüyorum.