Emrekoc67 Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #1 Merhaba IP 15 Pro yurt dışı satınca çok değer kaybı oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2024
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #2 Emrekoc67 dedi: Merhaba IP 15 Pro yurt dışı satınca çok değer kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi bende 11 Pro Max vardı yurt dışı hiçbirşeyi yoktu telefoncuya gittim 5K fiyat çekti .
Emrekoc67 dedi: Merhaba IP 15 Pro yurt dışı satınca çok değer kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Vallahi bende 11 Pro Max vardı yurt dışı hiçbirşeyi yoktu telefoncuya gittim 5K fiyat çekti .
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.047 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #3 25 falandır değeri.
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Haziran 2024 #4 hus3yin46 dedi: Vallahi bende 11 Pro Max vardı yurt dışı hiçbirşeyi yoktu telefoncuya gittim 5K fiyat çekti . Genişletmek için tıkla... Telefonculardan telefon alınıp satılmaz.
hus3yin46 dedi: Vallahi bende 11 Pro Max vardı yurt dışı hiçbirşeyi yoktu telefoncuya gittim 5K fiyat çekti . Genişletmek için tıkla... Telefonculardan telefon alınıp satılmaz.
Emrekoc67 Decapat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2024 #5 Dead Internet Theory dedi: Telefonculardan telefon alınıp satılmaz. Genişletmek için tıkla... Yd iPhone mantıklımı
Dead Internet Theory dedi: Telefonculardan telefon alınıp satılmaz. Genişletmek için tıkla... Yd iPhone mantıklımı
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 10 Haziran 2024 #6 Emrekoc67 dedi: Yd iPhone mantıklımı Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Saçma saparna vergi ödemektense 4 ay iki telefonla gezmek daha mantıklı geliyor. iPhone 15 kullanıyorum.
Emrekoc67 dedi: Yd iPhone mantıklımı Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Saçma saparna vergi ödemektense 4 ay iki telefonla gezmek daha mantıklı geliyor. iPhone 15 kullanıyorum.
ardmauro Femtopat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #7 Dead Internet Theory dedi: Ben kullanıyorum. Saçma saparna vergi ödemektense 4 ay iki telefonla gezmek daha mantıklı geliyor. iPhone 15 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci telefon hangi model ?internet paylaşımı filan yapınca ikinci telefonun şarjı çok hızlı bitmez mi
Dead Internet Theory dedi: Ben kullanıyorum. Saçma saparna vergi ödemektense 4 ay iki telefonla gezmek daha mantıklı geliyor. iPhone 15 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci telefon hangi model ?internet paylaşımı filan yapınca ikinci telefonun şarjı çok hızlı bitmez mi
Dead Internet Theory Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2018 Mesajlar 1.807 Makaleler 3 Çözümler 10 11 Haziran 2024 #8 ardmauro dedi: Hocam ikinci telefon hangi model ?internet paylaşımı filan yapınca ikinci telefonun şarjı çok hızlı bitmez mi Genişletmek için tıkla... Poco X3 NFC. Bataryası hala iyi gidiyor.
ardmauro dedi: Hocam ikinci telefon hangi model ?internet paylaşımı filan yapınca ikinci telefonun şarjı çok hızlı bitmez mi Genişletmek için tıkla... Poco X3 NFC. Bataryası hala iyi gidiyor.