iPhone 11 aldıktan sonra benim düşüncem de böyleydi ama iPhone 15 sadece dynamic island için bile alınabilir şahsen ama fikirlerinizi de almak istiyorum.
Hedefim 4 artı 4 ay 8 ay kullanıp geri kalan aylar ise iPhone 8 ile telefonu desteklemek ya da dışarıda iPhone 8 evde iPhone 15 kullanmak veya 2 telefon ile gezmek.
Hedefim 4 artı 4 ay 8 ay kullanıp geri kalan aylar ise iPhone 8 ile telefonu desteklemek ya da dışarıda iPhone 8 evde iPhone 15 kullanmak veya 2 telefon ile gezmek.
Pro Max olabilirdi fakat büyük telefon sevmediğim Pro yazdım.
Tercih meselesi yani, anladım. O zaman 15 seçilebilir. İkiside bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü olan telefonlar (kendi aralarında) ama 15 alınır bencede.
Tercih meselesi yani, anladım. O zaman 15 seçilebilir. İkisi de bazı yönlerde iyi bazı yönlerde kötü olan telefonlar (kendi aralarında) ama 15 alınır bence de.
Az önce bir video da gördüm yeni bir kanun gelecekmiş yurt dışı telefonları için. 1 SIM girişine takılan SIM kart 2 SIM girişini de aktif edecekmiş ve iki SIM girişi birden 4 ay süre saymaya başlayacakmış. Yani 4+4 kullanamayacağız.
Az önce bir video da gördüm yeni bir kanun gelecekmiş yurt dışı telefonları için. 1 SIM girişine takılan SIM kart 2 SIM girişini de aktif edecekmiş ve iki SIM girişi birden 4 ay süre saymaya başlayacakmış. Yani 4+4 kullanamayacağız.