Yurt dışı 16 Pro Max mi TR iPhone 15 mi alınmalı?

Jotloki

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cumartesi telefon alacağım 50 bin liram var. Avrupa cihazı 16 Pro Max mi yoksa TR iPhone 15 mi alınmalı? Çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cumartesi telefon alacağım 50 bin liram var. Avrupa cihazı 16 Pro Max mi yoksa TR iPhone 15 mi alınmalı? Çok kararsız kaldım. Sizce ne yapmalıyım?
Kayıt yaptırma şansın yok mu pasaportla? Çok bilmiyorum ama benim telefonum yurt dışı kayıt yaptırdık bir sorun olmuyor normal telefon gibi

Ben şu an 16 Pro Max kullanıyorum alacaksan Avrupa değil Çin cihazı almanı öneririm çift fiziki olduğundan dolayı e SIM derdiyle uğraşmadan bu aydan başlayıp değiştirerek 2026 Ağustosa kadar kullanabilirsin.

Kayıt yaptırma şansın yok mu pasaportla? Çok bilmiyorum ama benim telefonum yurt dışı kayıt yaptırdık bir sorun olmuyor normal telefon gibi.

Eskiden mantıklıydı şu an 45k IMEI kayıt ücreti zaten onunla beraber 95k eder o parayada Türkiye'den de alabiliyorsun.

Başka cihaz kullanırım dersen 16PM al. Aksi taktirde 15 fiyatına değecek bir cihaz değil. Samung’a yönelirsen daha iyi olur.

Hocam sürekli şu kadar ay kaldı şu kadar aya yenilenecek düşüncesi beni o taraftan itiyor. Eğer halihazırda çift telefon kullanan biriyseniz olabilir ama onun harici 15 taraftarıyım.

Kayıt yaptırma şansın yok mu pasaportla? Çok bilmiyorum ama benim telefonum yurt dışı kayıt yaptırdık bir sorun olmuyor normal telefon gibi
hocam onu hiç düşünmedim aslında. 16 pro max alırsam sıfır kapaı kutu alacağım için 2026 eylüle kadar kullanabilirim. Sonra da tamamen açtırabilirim telefonu

Yurtdışı alıcaksan çift simli olmasına dikkat et.
hepsi çift simli hocam

Hocam onu hiç düşünmedim aslında. 16 Pro Max alırsam sıfır kapaı kutu alacağım için 2026 Eylül'e kadar kullanabilirim. Sonra da tamamen açtırabilirim telefonu.

Hepsi çift simli hocam.

Hocam kayıt ücretleri çok saçma şekilde artıyor. Şu an yurt dışı fiyatı + kayıt ücreti hemen hemen burada alacağınız tr cihazı ile aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…