Yurt dışı 16 Pro Max vs yurt içi 14

onurkuv

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi iki seçenek arasında kaldım. Bir yandan yurt içi alıp kaydetme gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum bir yandan düşük bir model de almak istemiyorum iPhone 14 yorumlarına baktım pek iç açıcı değil. Yurt içi alırsam 2 yıl garanti + kaydetmek için ek bir para vemeyeceğim. Ama bir yandan da yurt dışında aklım kalıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Yanlış bilgi: 4+4 toplam 8 ay olur.
Yurt dışı al hükümete para gitmesin.
2 fiziki SIM'li alirsan 10 ay kullanırsın 2 ay boştasın.
2 eSIM'li alirsan da aynisi ama Ukrayna hattı kullanabilirsin 2 ay boşta olduğun sürede, paketleri ucuz. Vodafone Ukraine yazarak bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi iki seçenek arasında kaldım. Bir yandan yurt içi alıp kaydetme gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum bir yandan düşük bir model de almak istemiyorum iPhone 14 yorumlarına baktım pek iç açıcı değil. Yurt içi alırsam 2 yıl garanti + kaydetmek için ek bir para vemeyeceğim. Ama bir yandan da yurt dışında aklım kalıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Yurt dışı S24 Ultra alıp 7 8 bine server kaydı atarsanız ömür boyu kullanım olur. Bende yurt dışı S24 Ultra var 32 bine aldım hala kapanmadı kapanınca server kaydı atmayı düşünüyorum.

Eüer IMEI'sini ödeyebilecekseniz ya da 8ay kullanmaya katlanacaksanız 16PM. Katlanamazsanız yurt dışı bir Android+server kaydı ya da yurtiçi bir Android. iPhone 14 gram hak etmiyor o parayı.

Yurt dışı alın derken bu kadar kolay söylemek saçma olur. Bizzat yurt dışı 16 Pro Max kullanıyordum sattım. Eğer ki kafanızda her an kapanacak ve kapanınca ne yapacağım korkusu varsa hiç bulaşmayın. Çift cihaz gezerim muhabbetinede hiç girmeyin o iş denildiği kadar kolay değil ve aşırı konforsuz her an onun şarjı bitecek bunun şarjı bitecek vs. yerinizde olsam iOS takıntım yoksa yurt dışı S24 Ultra alırdım. Eğer iOS istiyorsanız bütçe zorlayıp 15 alın. 14 ara bir model ve piyasası çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı