Yurt dışı alışverişlerinde limit "kargo dahil" €30 olarak güncellendi

İsveç'te yaşayan arkadaş Avrupa Birliği üyelerinden alınan mallarda gümrük yok Çin çan çon içinde 30% diyor. Evliyken İsveç'e gitme yolu var mı?

Niye evliyken gidilemiyor mu hocam

Niye evliyken gidilemiyor mu hocam

Evlenerek gitmek en kolayı olduğu için sordum. Evet evlendikten sonra 3 defa yurt dışına kaçma pardon çıkma şansım oldu ama kaynanamı ikna edemediğim için gidemedim. Şimdi niye kaynana deme... Yurt dışına kaçacaksanız pardon çıkacaksanız evlenmeden gidin ya da evlenmeyin en azından çocuk yapmayın. Ben oradan bir süre para yollar sonra seni getirtirim deyin ortalıktan yok olun.

Senin planlar uymamış.

Senin planlar uymamış.

Kadın duyunca sinir krizi geçirdi. Herkes gitsin ben gitmem bu vatanı savunurum falan diye edebiyat yapmaya başladı. Hani kaynana sende gel gidiyoruz demedik. Sen kal biz gidelim dedim kriz derinleşti. Hanımla baktık düzelecek gibi değil iyi tamam gitmiyoruz dedik avuttuk. 3 yıl sonra oğluşu tıp bitirince yurt dışına giden doktor haberleri görüp oğlumda Almanya'ya gidecek sevinmeye başladı.

Yani ne kadar mantıklı bir tavsiye bilmiyorum ama başkalarının karar verdiği hayatları yaşamak mantıklı gelmiyor bana. Eğer sizin ortak kararınızsa çekin gidin neden duruyorsunuz? Hem çocuğunuzun hem de sizin geleceğinizi fazlasıyla etkileyecek bir durum bu.

O iş öyle olmuyor. Maalesef olmuyor. Benim için olmadı. Norveç, İsveç ve İtalya kaçırmışlığım var. Hadi İtalya'ya çok üzülmedim ama İsveç için kafamı hala duvarlara vuruyorum.

O iş öyle olmuyor. Maalesef olmuyor. Benim için olmadı. Norveç, İsveç ve İtalya kaçırmışlığım var. Hadi İtalya'ya çok üzülmedim ama İsveç için kafamı hala duvarlara vuruyorum.
Norveç ve İsveç, tüm hayatınız değişebilirmiş. Ben daha evlilik yıllarını anlayacak yaşa gelmedim hocam o yüzden ekledim zaten ne kadar mantıklı bir tavsiye bilemiyorum diye.

Başa gelmeden bilinmiyor hocam Dışarıdan kolay geliyor maalesef.

Norveç'i keşke kaçırmasaydınız. 2020 yılında malta fırsatı ayağıma gelmişti fakat dükkanımız var diye gitmek istememiştim üstelik hayat bu kadar zor değildi. 18 Aralıkta norveç'e iş için gideceğim eğer terslik olmazsa orada kalacağım. İsveç fırsatı hala varsa bir saniye durmadan gitmeyen bakın.

Başa gelmeden bilinmiyor hocam Dışarıdan kolay geliyor maalesef.
Bir sohbet arasında konuşmakla işlerin ciddiye binmesi bile çok fark ediyor hocam. Evlilik tarafı apayrı bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…