Wartuse Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 810 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #11 eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna vs derken o kısımları anlatır mısınız? Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söyler misiniz kaç W kablo vs. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlarda kutu olmaz sadece şarj cihazı vardı 33watt benim evimde zaten 120 watt olduğu için çok sorun yapmadım telefonda bir sıkıntı yok. eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna v.s derken o kısımları anlatırmısınız Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söylermisiniz kaç w kablo v.s Genişletmek için tıkla... ama şöyle diyim 33 watt çok fazlasıyla yeterli
eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna vs derken o kısımları anlatır mısınız? Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söyler misiniz kaç W kablo vs. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazlarda kutu olmaz sadece şarj cihazı vardı 33watt benim evimde zaten 120 watt olduğu için çok sorun yapmadım telefonda bir sıkıntı yok. eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna v.s derken o kısımları anlatırmısınız Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söylermisiniz kaç w kablo v.s Genişletmek için tıkla... ama şöyle diyim 33 watt çok fazlasıyla yeterli
Skorpi Megapat Katılım 16 Ağustos 2014 Mesajlar 716 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #12 eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna vs derken o kısımları anlatır mısınız? Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söyler misiniz kaç W kablo vs. Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten linkte bakarsanız.
eutrias dedi: Hocam bu arada kayıt durumuna vs derken o kısımları anlatır mısınız? Yurt dışı aldıysanız kutusundan ne çıktı söyler misiniz kaç W kablo vs. Genişletmek için tıkla... Yazıyor zaten linkte bakarsanız.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 606 Çözümler 1 23 Mayıs 2023 #13 Hocam özellikle dikkat et dediğiniz neler var?