Grovnar Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 30 Mart 2024 #1 Yurt dışı atıştırmalıkları nereden alınabilir? Instagram'da Dreamland. İst sayfası gibi Türkiye'de bulunmayan ürünleri satan yerler bilen var mı?
Yurt dışı atıştırmalıkları nereden alınabilir? Instagram'da Dreamland. İst sayfası gibi Türkiye'de bulunmayan ürünleri satan yerler bilen var mı?
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 En iyi yolu yurt dışından gelen birine rica etmek. İstanbul'da bir market var sırf bu tarz abur cubur satıyorlar ama bir paketi 400 lira.
En iyi yolu yurt dışından gelen birine rica etmek. İstanbul'da bir market var sırf bu tarz abur cubur satıyorlar ama bir paketi 400 lira.
Grovnar Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 30 Mart 2024 #3 hyg dedi: En iyi yolu yurt dışından gelen birine rica etmek. İstanbul'da bir market var sırf bu tarz abur cubur satıyorlar ama bir paketi 400 lira. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamadığım için internet sipariş olması lazım. Yurt dışında yaşayan ya da yakın zamanda gidecek bir tandığım yok.
hyg dedi: En iyi yolu yurt dışından gelen birine rica etmek. İstanbul'da bir market var sırf bu tarz abur cubur satıyorlar ama bir paketi 400 lira. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamadığım için internet sipariş olması lazım. Yurt dışında yaşayan ya da yakın zamanda gidecek bir tandığım yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Mart 2024 #4 Trendyol'da bulabiliyorum ben genellikle. 1-2 ay önce şundan almıştım mesela Türkiye'de başka hiçbir sitede, markette yoktu. Direkt ithal ürün. Nestle kellogs honey bsss pops 375 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nestle kellogs honey bsss pops 375 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 1 yıldızı veren de ben değilim, sorunsuz aldım yedim.
Trendyol'da bulabiliyorum ben genellikle. 1-2 ay önce şundan almıştım mesela Türkiye'de başka hiçbir sitede, markette yoktu. Direkt ithal ürün. Nestle kellogs honey bsss pops 375 gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol Nestle kellogs honey bsss pops 375 gr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com 1 yıldızı veren de ben değilim, sorunsuz aldım yedim.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.190 Makaleler 2 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #5 İstanbul'un Avrupa yakasında çarşı gibi yerlerde var. 1 Euro'luk atıştırmalıklar 200-250 lira.
Grovnar Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 30 Mart 2024 #6 Vio dedi: İstanbul'un Avrupa yakasında çarşı gibi yerlerde var. 1 Euro'luk atıştırmalıklar 200-250 lira. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamadığım için internet sipariş olması lazım.
Vio dedi: İstanbul'un Avrupa yakasında çarşı gibi yerlerde var. 1 Euro'luk atıştırmalıklar 200-250 lira. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamadığım için internet sipariş olması lazım.
YJMalmsteen Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 1.026 Çözümler 9 1 Nisan 2024 #7 Grovnar dedi: Yurt dışı atıştırmalıkları nereden alınabilir? Instagram'da Dreamland. İst sayfası gibi Türkiye'de bulunmayan ürünleri satan yerler bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kısmet Şarküteri. Ancak euro ve dolar üzerinden fiyatlandırma yaptıkları için rakamlar biraz can sıkıcı olabiliyor Ayrıca kargo ile satışları var mı bilemiyorum. Sormanız gerekebilir.
Grovnar dedi: Yurt dışı atıştırmalıkları nereden alınabilir? Instagram'da Dreamland. İst sayfası gibi Türkiye'de bulunmayan ürünleri satan yerler bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Kısmet Şarküteri. Ancak euro ve dolar üzerinden fiyatlandırma yaptıkları için rakamlar biraz can sıkıcı olabiliyor Ayrıca kargo ile satışları var mı bilemiyorum. Sormanız gerekebilir.