Yurt dışı çift e-SIM iPhone alınır mı?

Bana attıkları kutu sahte yine. Model kodu bile 16 Pro için değil zaten. Bunu satıp 16 Pro alacağım ama başka yerden. Applekutusu, Appletech, furkancoşkun, AppleOgz. Bu dört yerden birinden alacağım sizce en güveniliri hangisidir bilginiz var mı?

Çok şaşmadım ben appletechi tercih ederim gibi duruyor eğer o olmazsa Apple kutusu gayet iyi bir seçenek diğer seçenekleri ilk kez duydum en azından yüz yüze gidip görme ihtimaliniz biraz daha fazla.

Çok şaşmadım ben appletechi tercih ederim gibi duruyor eğer o olmazsa Apple kutusu gayet iyi bir seçenek diğer seçenekleri ilk kez duydum en azından yüz yüze gidip görme ihtimaliniz biraz daha fazla.
Elimdeki cihazı az önce sattım. Şaşırdım doğrusu ilanı sadece 2-3 saat önce açtım. İphone ne kadar hızlı gidiyormuş böyle. Dediğim dört yerdende kutu fotoğrafı alacağım, sizede atarım yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Helal olsun hızlı gitmesi normal iPhone cihazlar çok zaten ünlü oluyor yurt dışı piyasasında ama pişman olan birçok kısım 8 ay bitince satıyor bu yüzden piyasası zaten aktif ve ölmez kolay kolay ben kendim S24 ultramı denemek amaçlı bir ilan koydum anında bir sürü insan arayıp yazıyor zaten ama işte ölücüsü bol lanet bir ortam diyelim. Kutunun fotoğrafını bekliyorum mutlaka iletiniz.

AppleTech ile görüştüm fiyat olarak uydu bana. Bana şeffaf şekilde anlattılar, değişim üründe varmış. Direkt kapalı kutu her şeyiyle orijinal sıfır üründe. Yarın beni arayıp söyleyeceklermiş ellerinde hangilerinden stok var diye. Bide mavi ışık teknolojisi falan dediler yani o şekilde önümüzde kontrolleri beraber yapıp cihazı veriyorlarmış.

Bende çift SIM 15 Pro var, 4 ay boyunca SIM kart ile diger 4 ay boyunca sanal SIM kart ile kullaniyorsuniz. 4 ay kalıyor geriye onu da artik iPhone 8'den falan internet acarak kendinize halledersiniz.

Bir bakın bence de o adamlar gayet iyi sayılır çok bilindikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…