Yurt dışı çift hat iPhone 14 Pro kullanım süresi nedir?

nguzdag

Decapat
Arkadaşlar A2892 seri nolu bir iPhone 14 Pro aldım yurt dışı ancak hakkında kısmında eSIM yok. Bir arkadaşa tanıştığımda çift hat olduğu için 4 ay ön hat kısmını diğer 4 ay da alttaki hat kısmını kullanabileceğimi söyledi. Bileniniz var mi acaba ben bu telefonu 4 ay mı kullanabilecegim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sim kartını hangi girişe takarsan 4 ay süresi başlar. 1. Girişe taktın diyelim, 4 ay sonra biter kullanım süresi. 2. Ye takarsın sonra 4 ay da onu kullanırsın. 8 ay eder. Her sene bu süreler yenilenir. Ama diyelim 1. Sim girişini aktif ettikten sonra 2. Yide ettin aynı anda ikiside başlamış olur.

Aynı hat için geçerli degil mi bu dediklerin , kendi hattımla 8 ay kullanabilirim yani

Aynı hat için geçerli degil mi bu dediklerin , kendi hattımla 8 ay kullanabilirim yani
Geçerlidir. Kısaca her sim girişi için 4 ay süre var. Sim taktığın an süre başlar. Sim kartı çıkarsan da süre azalmaya devam eder. O yüzden dikkatli kullan. Her sene de yenilenir bu süreler sıfırdan 8 ay kullanım hakkın olur.

Peki sizce yurtdışı iphone olarak tek hat almak mı mantıklı çift hat mı ?

Peki sizce yurtdışı iphone olarak tek hat almak mı mantıklı çift hat mı ?
14 pro gibi yüksek bir model almışsınız hocam. 6bin kayıt parası bile verseniz buradaki fiyatı ile arasında ciddi fark oluyor. Kaydettirip kullanmak en iyisi. 6 bin veremem diyorsanız, model düşürüp kayıt ettirin. Tabi 14 pro şart değilse.

Hocam benim tanıdıklar sağolsun 8 ayda bir model değiştiriyorum iphone olarak , elimdeki telefonu güzel fiyata alip yeni teleonu da uygun fiyattan veriyorlar o yüzden kayıt işleriyle yıllardır ugrasmıyorum

Hocam benim tanıdıklar sağolsun 8 ayda bir model değiştiriyorum iphone olarak , elimdeki telefonu güzel fiyata alip yeni teleonu da uygun fiyattan veriyorlar o yüzden kayıt işleriyle yıllardır ugrasmıyorum
Sürekli al sat yapıyorsanız dediğiniz gibi olabilir. Fakat bir telefonda kalmak istiyorsanız o eziyet çekilmez. Kaydetmek iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…