Yurt dışı cihazda e-sime gecme

Squu

Hectopat
Dostlar şu anda yurt dışı cihaz kullanmaktayim fiziki simim aktif. Bu sure bitince e sime nasıl gecis yapiyorum. Bir aydinlatirsaniz sevinirim.

Hat sahibiyseniz direkt kullanmış olduğunuz operatörün mağazasına gidip 5 dakika içerisinde hattınızı e-SIM'e taşıyabiliyorsunuz hocam. Yanınızda kimliğiniz ile gitmeyi unutmayın. e-SIM'e geçtikten sonra operatörünüzün vermiş olduğu küçük kart üzerindeki QR kodunu da e-SIM destekli telefonunuzda okuttuktan sonra PIN/PUK kodlarını girerek hattınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hocam peki fiziksel sime ne olacak. Cihazin icinde takili mesela şu an gittim bayiye e sime geçmek istediğimi dedim fiziki SIM işe yaramaz mi oluyor. Diger sene yeniden fizikiye gecmek icin bir daha mi cikartmam gerekli

Fiziksel SIM’iniz devre dışı kalıyor, ister cihazınızda durmaya devam etsin isterseniz çıkarıp atın fark etmez. Onun haricinde tekrardan fiziksel SIM’e geçmek istediğinizde nasıl bir prosedür izlenir maalesef ben de bilmiyorum fakat tahminimce yine operatörünüze gidip yeni bir hat çıkartmanız gerekebilir.

Tamamdir cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…