grimlock Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Yakın zamanda yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum telefon aramalara kapatıldığı zaman WhatsApp aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilebilir mi?
Yakın zamanda yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum telefon aramalara kapatıldığı zaman WhatsApp aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilebilir mi?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.920 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2024 #2 grimlock dedi: Yakın zamanda yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum telefon aramalara kapatıldığı zaman WhatsApp aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir internet bulursan evet ben şu an öyle yapıyorum yedekte J5 var ondan Wi-Fi açıyorum onun dışında banka, WhatsApp vesaire her şey iPhone cihazımda.
grimlock dedi: Yakın zamanda yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum telefon aramalara kapatıldığı zaman WhatsApp aktif bir şekilde kullanılmaya devam edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bir internet bulursan evet ben şu an öyle yapıyorum yedekte J5 var ondan Wi-Fi açıyorum onun dışında banka, WhatsApp vesaire her şey iPhone cihazımda.
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 28 Kasım 2024 #3 WhatsApp SİM ile alakalı değil internete bağlı oldugu sürece kullanabilirsiniz.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.198 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 28 Kasım 2024 #4 Wi-Fi ile çalışır. Sıkıntı olmaz..
grimlock Picopat Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 Justosious dedi: Bir internet bulursan evet ben şu an öyle yapıyorum yedekte J5 var ondan Wi-Fi açıyorum onun dışında banka, WhatsApp vesaire her şey iPhone cihazımda. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Justosious dedi: Bir internet bulursan evet ben şu an öyle yapıyorum yedekte J5 var ondan Wi-Fi açıyorum onun dışında banka, WhatsApp vesaire her şey iPhone cihazımda. Genişletmek için tıkla... Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi?
S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 28 Kasım 2024 #6 grimlock dedi: Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Takılı olmasina da gerek yok internet bagli oldugu surece çalışır.
grimlock dedi: Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Takılı olmasina da gerek yok internet bagli oldugu surece çalışır.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.920 Çözümler 39 Yer Berlin 28 Kasım 2024 #7 grimlock dedi: Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazda takılı olmasına gerek yok kısaca SIM ile alakalı bir durum yok internet bulun yeterli.
grimlock dedi: Yani herhangi bir SIM ile alakali bir durum yok. Takili olsa yeter mi? Genişletmek için tıkla... Yurt dışı cihazda takılı olmasına gerek yok kısaca SIM ile alakalı bir durum yok internet bulun yeterli.