Yurt dışı cihazda SIM süresi ne zaman başlıyor?

Bütçe
0

Kutary

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yurt dışından Türkiye'ye geliyorum, 2 hafta kalacağım. Türkiye simimi taktığım an mı 120 günlük süre başlıyor yoksa taktım giderken çıkardım sürenin sadece 14 günü mü siliniyor? yani daha 106 gün mü kalıyor?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yurt dışından Türkiye'ye geliyorum, 2 hafta kalacağım. Türkiye simimi taktığım an mı 120 günlük süre başlıyor yoksa taktım giderken çıkardım sürenin sadece 14 günü mü siliniyor? yani daha 106 gün mü kalıyor?
Teşekkürler.
Simi cihaza takdığın gibi 120 gün başlar ve 120 gün sonra otomatik kapanır imei

SIM çıkartan dahi her gün sayar.

Merhaba yurt dışından Türkiye'ye geliyorum, 2 hafta kalacağım. Türkiye simimi taktığım an mı 120 günlük süre başlıyor yoksa taktım giderken çıkardım sürenin sadece 14 günü mü siliniyor? Yani daha 106 gün mü kalıyor?
Teşekkürler.

SIM kartını taktığın an ve telefon SIM kart yok yazısından operatör ismi çıkıp sinyal vermeye başladığında süre başlar. 2 hafta kalıp gittikten sonra da süre durmaz, devam eder. Ancak 2. SIM varsa onun süresi siz ona da takana kadar başlamaz.

Simi cihaza takdığın gibi 120 gün başlar ve 120 gün sonra otomatik kapanır imei

SIM çıkartan dahi her gün sayar.
Teşekkür ederim

SIM kartını taktığın an ve telefon SIM kart yok yazısından operatör ismi çıkıp sinyal vermeye başladığında süre başlar. 2 hafta kalıp gittikten sonra da süre durmaz, devam eder. Ancak 2. SIM varsa onun süresi siz ona da takana kadar başlamaz.
Teşekkür ederim

Aslında sabah babam Türkiye'ye gelecek onun için sormuştum babam geldiğinde yanında eski telefonu 6 Plus ile gelecek ona Türk hattını taksa aynı zamanda whatsappida eslese ikisini de 2 hafta kullansa mantıklı olur değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı