Doge Lord Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 86 10 Mart 2024 #1 Merhaba, 2 fiziksel SIM + 1 ESIM'li cihazın IMEI'sini kaydetmeden 12 ay kullanmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024
martinS Megapat Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 358 Çözümler 1 Yer Çekmeköy, İstanbul 10 Mart 2024 #2 Genelde çift sim cihazlarda e-sim bulunmaz, hangi cihazdan bahsediyorsunuz?
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 10 Mart 2024 #3 Yapılmıyor çünkü çift fiziksel sim cihazlarda da 2 tane imei numarası var 3 tane yok.
Doge Lord Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 86 10 Mart 2024 #4 martinS dedi: Genelde çift sim cihazlarda e-sim bulunmaz, hangi cihazdan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Samsung S23. Aslında elimdeki cihaz TR cihazı ama yurt dışı cihazlarda yapılabiliyor mu diye bilgi almak istedim classy01 dedi: Yapılmıyor çünkü çift fiziksel sim cihazlarda da 2 tane imei numarası var 3 tane yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilk esimli cihazımdı belki onlarda IMEI yerine EID kullanılıyordur diye düşünmüştüm.
martinS dedi: Genelde çift sim cihazlarda e-sim bulunmaz, hangi cihazdan bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Samsung S23. Aslında elimdeki cihaz TR cihazı ama yurt dışı cihazlarda yapılabiliyor mu diye bilgi almak istedim classy01 dedi: Yapılmıyor çünkü çift fiziksel sim cihazlarda da 2 tane imei numarası var 3 tane yok. Genişletmek için tıkla... Anladım, ilk esimli cihazımdı belki onlarda IMEI yerine EID kullanılıyordur diye düşünmüştüm.