Yurt dışı ekipman önerisi

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selam yakin zamanda yurt disi cikisim olacak ve gitmisken ekipmanlarimi tazelemek istiyorum. Elimde 2020 senesinde almis oldugum bir hazir sistem var. GTX 1660S OC, Ryzen 5 3500X, 16 GB RAM, Adata SSD( cok kötü oldugunu biliyorum), Gigabyte A320M-H anakart bulunuyor sistemde. Performans olarak yeterli buluyorum fakat yenilik gerekiyor. Anakart almak istemiyorum cünkü kablolamayla ugrasmak istemiyorum. Ekran karti olarak RTX 3000 serisi olabilir veya 4000. ıslemci olarak Ryzen 5 5600X düsünüyorum. SSD olarak da Samsung 980 Pro düsünüyorum.

Bütçe sinirlamam yok. Konu ekipman adi altinda açıldı fakat hem ekipman hem donanim parcalari gerekiyor. Ekipman olarak Logitech G PRO X Superlight düsünüyorum mouse icin, kulaklık olarak da G PRO Wireless veya G PRO Wireless 2.ci nesil arasında kaldım. Almisken her seyin en iyisini alip bir daha bu gibi seylerle ugrasmak istemiyorum. Cogunlukla FPS oyunlari oynuyorum ve bazen de hikaye oyunlari oluyor. Ürünlerin bana Amazon.de linklerini atarsaniz sevinirim cünkü muhtemelen Amazon üzerinden sipariş verecegim.

Son düzenleme:
A320 anakarta 5600-5600X işlemci takarsan tam performansını alamazsın.

A320 anakarta 5600-5600X işlemci takarsan tam performansını alamazsın.
Bende isterim b550 gibi bir anakart takayim fakat dedigim gibi kablolama konusunda en ufak fikrim yok. Zaten kasa da kötü bir kasa.

Bende isterim b550 gibi bir anakart takayim fakat dedigim gibi kablolama konusunda en ufak fikrim yok. Zaten kasa da kötü bir kasa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam anakart değişiminiz kaçınılmaz gibi.

5600X takabilirsin. Fakat dediğim gibi performansı çok düşer. Eğer diyorsan yarın bir gün anakartımı değiştireceğim. O zaman hay hay alabilirsin.

Havalandirmasi kötü. RGB degil Rainbow fan, fanlarin kontrolcüsü bile yok.

2. elde 800 liraya buldum. Vallahi bedava. Kaçırmam.

5600X takabilirsin. Fakat dediğim gibi performansı çok düşer. Eğer diyorsan yarın bir gün anakartımı değiştireceğim. O zaman hay hay alabilirsin.

2. elde 800 liraya buldum. Vallahi bedava. Kaçırmam.
Anakart ne önerirsiniz? Yani gidip de 6000MHZ destekleyen istemiyorum. Bütce sinirlamam yok fakat gidip de anakarta bir dünya para harcamak istemiyorum keza ekran kartina, cünkü ileride muhtemelen tekrardan degistirecegim.

Anakart ne önerirsiniz? Yani gidip de 6000MHz destekleyen istemiyorum. Bütçe sinirlamam yok fakat gidip de anakarta bir dünya para harcamak istemiyorum keza ekran kartina, cünkü ileride muhtemelen tekrardan degistirecegim.

Günü kurtarmak için B450 veya A520 alabilirsin fakat bu anakartlarda performansı bir nebze azaltıyor ama o kadar telaşa düşürecek kadar performans düşmesi yaşamazsın. Diyorsan iyi bir şey alayım o zaman B550, X370, X470, X570 anakartlara bakabilirsin.

Tamamdir X570 kafama yatti, fiyati da cok yüksek degilmis zaten. Anakart tamam da digerler saydiklarimi nasil seceyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…