Yurt dışı GameSir G7 Pro alınır mı?

Mecra

Hectopat
Makaleler
1
Rocket League'i oynamak icin kol alma arayisindayim.

GameSir G7 SE oldukca tercih edilen bir ürün ve 2600 lira bandinda. Ilginc olan Türkiye'de 2 yil garanti olmasi.
GameSir internet sitesinde bu ürün 1800 TL ve 1 yil garantili.

GameSir G7 Pro ise 3300 TL gibi bir fiyata geliyor ve Türkiye'de su an yok. Yine resmi sitesinde garantisi 1 yil.

1) sormak istedigim ana sitesinde gatanti 1 yil olup da Türkiye'de garanti nasıl 2 yil oluyor?
Trendyol 2 yil yaziyordu, Amazon.com.tr canli destege baglandim onlarda magazalarinda baska bir saticinin sattigi bu ürün icin 2 yil garantili demislerdi.
* Resmi sitesinde garanti politikasini okudugumda arizayi bildiren video cekildiginde arizali ürün sizde kalmak sartiyla size yenisini gonderiyorlarmis.

2) siz olsaniz 1 yil garantili resmi siteden GameSir G7 Pro alir misiniz? Cunku Türkiye'de yok ve TR geldiginde 2 yil garantili dahi olsa fiyati 4800 lira gibi bir fiyat olacaktir. 1 yil garanti de oldukca onemli.
Sanirim GameSir G7 SE Türkiye'den almak mantikli cunku 1 yil fazla garantili oluyor ve fark 800 TL.

Teşekkür ederim.

G7 pro kendi sitesinden alırsanız faturayı düşük göstermeyi kabul etseler dahi üstüne vergi ödersiniz ama vereceğiniz her kuruşa da değer. 4 ek buton, optik switchler, tmr stickler, micro switch tetik kilitleri, şarj stando derken daha gider de gider. G7 se yerine eğer pc'de oyanyacaksanız cyclone 2 daha fazla öneririm. Xbox ise ve TR dışıyla uğraşmak istemezseniz g7 he mekanik butonlardan dolayı daha mantıklı olacaktır bana göre

GuliKit KK3 Max var bu fiyatlara. Onu alın derim.

Cok tesekkur ederim arastiracagim.

G7 pro kendi sitesinden alırsanız faturayı düşük göstermeyi kabul etseler dahi üstüne vergi ödersiniz ama vereceğiniz her kuruşa da değer. 4 ek buton, optik switchler, tmr stickler, micro switch tetik kilitleri, şarj stando derken daha gider de gider. G7 se yerine eğer pc'de oyanyacaksanız cyclone 2 daha fazla öneririm. Xbox ise ve TR dışıyla uğraşmak istemezseniz g7 he mekanik butonlardan dolayı daha mantıklı olacaktır bana göre
Cok degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sitesinde su ibare geciyor:
Due to the complexity of international trade, parcels may be randomly inspected when going through customs clearance in the destination countries (such as India, Egypt, Turkey, Mexico, Brazil, etc.), and even the recipients may be required to pay taxes on their own. We shall not be held responsible for the payment of such taxes in this regard. However, we will do our utmost to assist the recipients in tax payment.

Uluslararası ticaretin karmaşık yapısı nedeniyle, gönderiler hedef ülkelerde (Hindistan, Mısır, Türkiye, Meksika, Brezilya vb.) gümrük işlemlerinden geçerken rastgele kontrollerden geçebilir ve hatta alıcıların kendi vergilerini ödemeleri gerekebilir. Bu bağlamda bu tür vergilerin ödenmesinden sorumlu tutulamayız. Ancak, alıcılara vergi ödemelerinde yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Ancak, alıcılara vergi ödemelerinde yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız derken nasil yardim ediyorlar bilemiyorum. Not kismina urunu 30 euro olarak faturalandirmalarini soyledigimde yine Turkiye'de nasil vergilendirilebilirim? Sanirim urunu internette arastirip gercek fiyatina mi bakarlar? Ancak yine de denenebilir. Ancak asil sorun 1 yil garanti olmasi 4000 odeyip 1 sene sonra kol bozulursa uzer.

Mesajinizi dikkatli okudum.

Evet haklisiniz, XBOX ise Turkiye'den HE al gec diyorsunuz. Mantikli Hem 2 yil garantili.
Evet efendim bilgisayarda kullanacagim. Dediginize gore, PC G7 pro alinmayacaksa G7 se yerine cyclone 2 oneride bulunuyorsunuz. O fiyat farki verilebilir.

Bende biraz arastirdim.

Cyclone SE farklari:
  1. Better app allowing more customization (keyboard inputs, macros, anti dead-zones).
  2. Trigger stops
  3. TMR Joysticks of the cyclone are better than the g7 SE's hall effect sensors.
  4. Option of Wireless, either through Bluetooth or the provided dongle

Yani uygulamasi daha iyi, trigger stop var, TMR Joysticks, baglanti hem dongle hem bluetooth yazmilar. Birde sanirim ustundeki tuslarda bir video'da gordugum kadariyla mekanik switch. Haliyle 2600 SE almak yerine 3200 vermek 600 fark bu kadar ozellige katlanilabilecek bir fiyat.

Tum burdan cikan sonuc: G7 pro 1 yil garanti ve cikabilecek vergilere katlanmak veya GameSir T4 Cyclone 2 PC Controller (Black) tercih etmek.

Cok ama cok tesekkur ederim.

Hocam g7 pro tabiki. Ama ne oynayacaksınız genel olarak? Toplam kaça geliyor? Aynı paraya flydigi vader alınabiliyorsa kesinlikle onu almaya çalışın. Her kolun fiyatına bağlı özellikleri iyi

Gamesir kolları ucuz ve buna nazaran iyi özellikleri olduğu için çok tutuldu. Ama gidip 4000 lira bayacaksan gamesir kesinlikle değmez.
Flydigi ürünleri yurtdışında pahallı ama en çok tutulan premium kol açık ara bu. İndirime kolay girmiyor.
Bigbigwon - PXN kollarına da bakabilirsin bunlarda ucuz ve fiyatının hakkını veren kollar

Hepsinde zaten ortak özellikler mevcut hall effect vs. saymıyorum bile sadece ufak tefek farklılıklara bakıp karar verirsin

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim arastiracagim.

Cok degerli yorumunuz icin tesekkur ederim.
Sitesinde su ibare geciyor:

Ancak, alıcılara vergi ödemelerinde yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız derken nasil yardim ediyorlar bilemiyorum. Not kismina urunu 30 euro olarak faturalandirmalarini soyledigimde yine Turkiye'de nasil vergilendirilebilirim? Sanirim urunu internette arastirip gercek fiyatina mi bakarlar? Ancak yine de denenebilir. Ancak asil sorun 1 yil garanti olmasi 4000 odeyip 1 sene sonra kol bozulursa uzer.

Mesajinizi dikkatli okudum.

Evet haklisiniz, XBOX ise Turkiye'den HE al gec diyorsunuz. Mantikli Hem 2 yil garantili.
Evet efendim bilgisayarda kullanacagim. Dediginize gore, PC G7 pro alinmayacaksa G7 se yerine cyclone 2 oneride bulunuyorsunuz. O fiyat farki verilebilir.

Bende biraz arastirdim.

Cyclone SE farklari:
  1. Better app allowing more customization (keyboard inputs, macros, anti dead-zones).
  2. Trigger stops
  3. TMR Joysticks of the cyclone are better than the g7 SE's hall effect sensors.
  4. Option of Wireless, either through Bluetooth or the provided dongle

Yani uygulamasi daha iyi, trigger stop var, TMR Joysticks, baglanti hem dongle hem bluetooth yazmilar. Birde sanirim ustundeki tuslarda bir video'da gordugum kadariyla mekanik switch. Haliyle 2600 SE almak yerine 3200 vermek 600 fark bu kadar ozellige katlanilabilecek bir fiyat.

Tum burdan cikan sonuc: G7 pro 1 yil garanti ve cikabilecek vergilere katlanmak veya GameSir T4 Cyclone 2 PC Controller (Black) tercih etmek.

Cok ama cok tesekkur ederim.
Hocam şöyle ki vergi zaten 30 euro altında geçerli oluyor. 30 euro üstü ürünler normal şartlarda zaten gümrükten geçmiyor. Eğer 30 euro altı gösterirlerse gösterdikleri ücret üzerinden %60 vergi ödersiniz. Cyclone 2 bence yurtdışı g7 Pro'ya göre şu an daha mantıklı. 3300 TL'ye tek eksiği değişen dpad ve 2 ek buton. Kalan her yönden aynıları. Kendim cyclone 2 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Ayrıca g7 se gibi 2 yıl gizala garantisi altında olacak cyclone 2'de

Hocam G7 Pro tabii ki. Ama ne oynayacaksınız genel olarak? Toplam kaça geliyor? Aynı paraya flydigi vader alınabiliyorsa kesinlikle onu almaya çalışın. Her kolun fiyatına bağlı özellikleri iyi.

Flydigi Vader 4 Pro 7000 bandinda hocam.

Hocam şöyle ki vergi zaten 30 euro altında geçerli oluyor. 30 euro üstü ürünler normal şartlarda zaten gümrükten geçmiyor. Eğer 30 euro altı gösterirlerse gösterdikleri ücret üzerinden %60 vergi ödersiniz. Cyclone 2 bence yurt dışı G7 Pro'ya göre şu an daha mantıklı. 3300 TL'ye tek eksiği değişen dpad ve 2 ek buton. Kalan her yönden aynıları. Kendim Cyclone 2 kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum. Ayrıca G7 SE gibi 2 yıl gizala garantisi altında olacak Cyclone 2'de.

Ben bunlari bilmiyordum hocam yani 30 euro ustu hiçbir sekilde gumrukten gecmiyor demek?
Yalniz %30 gumruk vergisi biliyordum bu AB'den gelen urunlerdeymis diger ulkeler %60 yani cinden mal gelirse %60.

Kisacasi 30 euro yazarlarsa %60 vergi 18 euro vergi cikiyor, bu da 850 TL denk geliyormus. Ürün 4000 geciyor 4200 gibi bir fiyata geliyor.

Su an Cyclone2 3000 bandinda alinabilir cok teşekkür ederim.
Degerlendirecegim tekrar cok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Flydigi Vader 4 Pro 7000 bandinda hocam.

Ben bunlari bilmiyordum hocam yani 30 euro ustu hiçbir sekilde gumrukten gecmiyor demek?
Yalniz %30 gumruk vergisi biliyordum bu AB'den gelen urunlerdeymis diger ulkeler %60 yani cinden mal gelirse %60.

Kisacasi 30 euro yazarlarsa %60 vergi 18 euro vergi cikiyor, bu da 850 TL denk geliyormus. Ürün 4000 geciyor 4200 gibi bir fiyata geliyor.

Su an Cyclone2 3000 bandinda alinabilir cok teşekkür ederim.
Degerlendirecegim tekrar cok teşekkürler.
Siz birine getirteceksiniz zannettim hepsini okumadım pardon.

TR'den alın hocam bence ama cyclone 2 3000 tl etmeyecek bir kol hakkı en fazla 2300-2500 TL olması lazım. O kadar premium değil. Bence 2300 TL'ye gale hall+dock almak daha mantıklı herkes memnun koldan.

Siz birine getirteceksiniz zannettim hepsini okumadım pardon.

TR'den alın hocam bence ama cyclone 2 3000 tl etmeyecek bir kol hakkı en fazla 2300-2500 TL olması lazım. O kadar premium değil. Bence 2300 TL'ye gale hall+dock almak daha mantıklı herkes memnun koldan.
Hocam emin olun ki o fiyata değen bir kol cyclone 2. Sürekli gamepad deneyen ve incelemelerini yapan birisi olarak söylüyorum ki kullandığım en iyi kol şu ana kadar cyclone 2'dir. Gale hall'dan deadzone açısından, stick teknolojisi açısından, mekanik butonlar açısından, tetik kilidi açısından, dpad açısından ve pc uygulama kalitesi açısından daha üstün. Tek eksi yanı 4 arka butonu olmaması cyclone 2'nin.

Hocam emin olun ki o fiyata değen bir kol cyclone 2. Sürekli gamepad deneyen ve incelemelerini yapan birisi olarak söylüyorum ki kullandığım en iyi kol şu ana kadar cyclone 2'dir. Gale hall'dan deadzone açısından, stick teknolojisi açısından, mekanik butonlar açısından, tetik kilidi açısından, dpad açısından ve pc uygulama kalitesi açısından daha üstün. Tek eksi yanı 4 arka butonu olmaması cyclone 2'nin.
80 dolara g7 pro satılırken aynı parayı bir eski modeline vermek istemem açıkcası hocam, ama ülkenin durumu böyle yapıcak birşey yok. Tuş kalitesi gale hall daha iyi bence, mekanik buton hissiyatlarımı zaten daha öncede paylaşmıştım sizinle, memnun olmayan çok fazla çünkü vıcık vıcık ses ve basma hissiyatı kötü insanlar HE joystick - membran buton tercih ediyor bu yüzden

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı