Yurt dışı Google Pixel 10 Pro vs Xiaomi 17 Pro

Datboi420

Kilopat
İlk kez yurt dışı telefon alacağım IMEI yaptırmayı düşünmüyorum, hangisi daha mantıklı? Telefonda oyun oynamıyorum, sadece fotoğraf ve günlük kullanım için. Başka telefon düşünmüyorum boyut olarak tek elle kullanabileceğim telefonları seviyorum. Router'la VoWiFi ile görüşmelerde bir sıkıntı yaşar mıyım?

işlemciden dolayı ben olsam xiaomi olanı alırdım.

Cinlilerin tonla gereksiz ozellik doldurmasi nedeniyle HyperOS'un sacma sapan reklamlarla uygulamalarla ve bloatware'larla dolu olmasi nedeniyle basitligi ve sadeliginden dolayi Pixel 10 Pro diyorum.

Cinlilerin tonla gereksiz ozellik doldurmasi nedeniyle HyperOS'un saçma sapan reklamlarla uygulamalarla ve Bloatware'larla dolu olmasi nedeniyle basitligi ve sadeliginden dolayi pixel 10 Pro diyorum.

Şişirilmiş yazılım global cihazlara özel Çin ROM'lu cihazlar yağ gibi akıyor, Huawei gibi ambargo yememek için kasıtlı olarak şişirdiğini düşünüyordum artık eminim.

Şişirilmiş yazılım global cihazlara özel Çin ROM'lu cihazlar yağ gibi akıyor, Huawei gibi ambargo yememek için kasıtlı olarak şişirdiğini düşünüyordum artık eminim.
Sadece Google sisirmesi degil. Kendi yazilimlari da bloat gibi. Cin ROM'unu hic denemedim. Acaba cihaza Cin ROM'u kursam geri Turkiye ROM'una donmek mumkun mu?

Sadece Google sisirmesi degil. Kendi yazilimlari da bloat gibi. Cin ROM'unu hic denemedim. Acaba cihaza Cin ROM'u kursam geri Turkiye ROM'una donmek mumkun mu?
Mümkün ama fastboot kilidini açman gerekiyor, telefonundaki veriler sıfırlanacak ve telefonun garantisi gidiyor sanırım. Önceden yedekleyip dahili depolamadan başka bir yere koyarsan sıkıntı olmaz sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…