Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #1 Bir telefoncuda Belçika'dan alınma 12 GB RAM olan modeli 11.000 TL'ye satılıyor. Sizce alınır mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #2 Bu cihazlara IMEI atılamıyor. Bu nedenle bulaşma derim. Zaten sıfırı da 19k. Ayrıca garantisiz telefon alıyorsun aynı zamanda.
Bu cihazlara IMEI atılamıyor. Bu nedenle bulaşma derim. Zaten sıfırı da 19k. Ayrıca garantisiz telefon alıyorsun aynı zamanda.
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #3 BERWAR dedi: Bu cihazlara IMEI atılamıyor. Bu nedenle bulaşma derim. Zaten sıfırı da 19k. Ayrıca garantisiz telefon alıyorsun aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Bir telefoncu ile server kayıt için konuştum serverler kapalı fakat açılır dedi. 12 GB olan modeli 22.000 TL civarı hocam ondan kafamı karıştırdı.
BERWAR dedi: Bu cihazlara IMEI atılamıyor. Bu nedenle bulaşma derim. Zaten sıfırı da 19k. Ayrıca garantisiz telefon alıyorsun aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Bir telefoncu ile server kayıt için konuştum serverler kapalı fakat açılır dedi. 12 GB olan modeli 22.000 TL civarı hocam ondan kafamı karıştırdı.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.855 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2025 #4 Honor modellerine server kaydı yapıldığını duymadım. Samsung, Xiaomi ve Google modellerine yapılıyor. Samsung da uzun süredir kapalı. Xiaomi de yeni kapandı server kaydı.
Honor modellerine server kaydı yapıldığını duymadım. Samsung, Xiaomi ve Google modellerine yapılıyor. Samsung da uzun süredir kapalı. Xiaomi de yeni kapandı server kaydı.