Yurt dışı Infinix GT 30 Pro alınır mı?

Kaan_X_X

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde POCO F7 alacaktım ama son tahlihsiz olaylardan sonra bu kadar geriledim. Aşırı fazla oyun oynayan biriyim, ekran dokunma ölçekleme hızı aşırı önemli. 2. el sitelerinden satanlardan alınır mı? Günlük kullanım için de.

Infinix önermiyorum. Yani donanım iyidir ama servis kalitesi, telefonların genel kalitesi ve üretimi kötüdür muhtemelen. Bir de çok kullanan yok sorun yaşarsınız.

O paraya alabileceğin en iyi oyuncu telefonlarından birisidir. GT serisi tamamen oyun için üretilmiş bir seri. 30 Pro'ya özel kılıf ve soğutucu fan bloğu da hediye olarak veren satıcılar var. Isınma sorununu neredeyse yok ediyor ve kullanışlı. Tek SIM kullanabileceğini biliyorsundur muhtemelen. 2 SIM kullanılmıyor o model.

Hocam 250 tane Türk yabancı video izledim araştırdımmm mükemmel ama 20 dk sonra 120 FPS'den 90 60 45 kadar düşüyor.

Hocam 250 tane Türk yabancı video izledim araştırdımmm mükemmel ama 20 dk sonra 120 FPS'den 90 60 45 kadar düşüyor.

Ben 20 Pro'da 30 Pro'da onlarca sattım bu şikayeti almadım. Telefon ısındığında bunu her cihaz yapar. O yüzden soğutucu fan kullanman lazım zaten. Mi 13 Ultra kullanıcısı arkadaşım bile cihazı beğendi.

Hocam telefoncu iseniz sizden alalım ama bu olay ısı yönetimi çok iyi olsa da işlemciden.

Hocam telefoncu iseniz sizden alalım ama bu olay ısı yönetimi çok iyi olsa da işlemciden.

Burada bu tip işler yapmıyorum. Ben bilgim doğrultusunda öneri yaparım. Bütçen bahsi geçen cihaz kadarsa oyun için ondan iyi önerim olmaz. Bütçen çıkarsa mi 13 Ultra vs bakabilirsin.

Burada bu tip işler yapmıyorum. Ben bilgim doğrultusunda öneri yaparım. Bütçen bahsi geçen cihaz kadarsa oyun için ondan iyi önerim olmaz. Bütçen çıkarsa mi 13 Ultra vs bakabilirsin.

Hocam bir tahlihsiz olaydan sonra düşürmek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…