Selamünaleyküm. Sarı sitede 7.600₺ iPhone 11 buldum sıfır alınır mı? Kamerası önemli benim için Instagram story vs.
Hattı kapalı olsa da olur 2. bir telefondan sadece arama vs için kullanırım mantıklı mı sizce?
Selamünaleyküm. Sarı sitede 7.600₺ iPhone 11 buldum sıfır alınır mı? Kamerası önemli benim için Instagram story vs.
Hattı kapalı olsa da olur 2. bir telefondan sadece arama vs için kullanırım mantıklı mı sizce?
Selam, yurt dışından iPhone 14 Pro Max satın aldım. Maalesef ki şöyle bir probleminiz var. Telefon geldiğinde pasaport kaydı yaptırılması gerekiyor. Ayrıca son 6 ay içerisinde yurt dışına girip çıkmanız gerekiyor.
Evet hocam da stok tutan var. Sıfır kayıtsız binlerce iPhone var zaten. Şimdi kayıt da arttığından elden çıkarmak daha da önemli oldu. Altın gibi değer kazansın diye tutup patlamadan satmak isteyeceklerdir. 2700 lira 31 aralığa kadar devam.