KremJanti Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 252 23 Kasım 2022 #1 Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım.
Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım.
Retropatt Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Pasaport yoksa, özellikle yılbaşından sonra kayıt ücreti 6K olacağı konuşuluyor, kesinlikle alınmaz.
KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Pasaport yoksa, özellikle yılbaşından sonra kayıt ücreti 6K olacağı konuşuluyor, kesinlikle alınmaz.
KremJanti Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 252 23 Kasım 2022 #3 Retropatt dedi: Pasaport yoksa, özellikle yılbaşından sonra kayıt ücreti 6K olacağı konuşuluyor, kesinlikle alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece kamera için de alınmaz mı başka telefondan internet paylaşabilirim.
Retropatt dedi: Pasaport yoksa, özellikle yılbaşından sonra kayıt ücreti 6K olacağı konuşuluyor, kesinlikle alınmaz. Genişletmek için tıkla... Sadece kamera için de alınmaz mı başka telefondan internet paylaşabilirim.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... 1-Telefonun kaydı için 2732₺ gerek 1 Ocaktan itibaren 6080₺. 2-3 yıl telefon devredilemez 3-2 ay öncesine kadar yurt dışına çıkmak gerekir. 4-Telefonu pasaportuna kaydedilenin üzerine olan hatlar harici 3 yıl kullanılmaz.
KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... 1-Telefonun kaydı için 2732₺ gerek 1 Ocaktan itibaren 6080₺. 2-3 yıl telefon devredilemez 3-2 ay öncesine kadar yurt dışına çıkmak gerekir. 4-Telefonu pasaportuna kaydedilenin üzerine olan hatlar harici 3 yıl kullanılmaz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #5 KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Almanı tavsiye etmem.
KremJanti dedi: Telefoncular geveyli satıyor ama gevey ne bilmiyorum. Kamera için almak istiyorum ben Android telefonumdan da internet paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Almanı tavsiye etmem.