d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #1 Elimde şu an iPhone 8 Plus yurt içi telefon kullanmaktayım değiştirmeyi düşünüyordum. iPhone 11 yurt dışı ile takas yapmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım ve yurt dışı telefon ne zaman açılır? Ne kadar süre açık kalır?
Elimde şu an iPhone 8 Plus yurt içi telefon kullanmaktayım değiştirmeyi düşünüyordum. iPhone 11 yurt dışı ile takas yapmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım ve yurt dışı telefon ne zaman açılır? Ne kadar süre açık kalır?
hayl0s Hectopat Katılım 17 Eylül 2021 Mesajlar 742 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2024 #2 Açılmasından kastınız nedir hocam? Yurt dışı ise açıldıktan sonra sürekli açık kalmaz.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.285 Makaleler 3 Çözümler 84 20 Aralık 2024 #3 Ocak ayının en geç ilk 2 haftasına kadar açılmış olur. Eğer hat takmayıp mayısta takarsan 16 ay kesintisiz kullanabilirsin.
Ocak ayının en geç ilk 2 haftasına kadar açılmış olur. Eğer hat takmayıp mayısta takarsan 16 ay kesintisiz kullanabilirsin.
d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 20 Aralık 2024 #4 Maxtoric dedi: Ocak ayının en geç ilk 2 haftasına kadar açılmış olur. Eğer hat takmayıp mayısta takarsan 16 ay kesintisiz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... sizce 8 Plus verip yurt dısı iphone 11 almak mantıklı mı ? hayl0s dedi: Açılmasından kastınız nedir hocam? Yurt dışı ise açıldıktan sonra sürekli açık kalmaz. Genişletmek için tıkla...
Maxtoric dedi: Ocak ayının en geç ilk 2 haftasına kadar açılmış olur. Eğer hat takmayıp mayısta takarsan 16 ay kesintisiz kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... sizce 8 Plus verip yurt dısı iphone 11 almak mantıklı mı ? hayl0s dedi: Açılmasından kastınız nedir hocam? Yurt dışı ise açıldıktan sonra sürekli açık kalmaz. Genişletmek için tıkla...
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.285 Makaleler 3 Çözümler 84 20 Aralık 2024 #5 d4mann dedi: sizce 8 Plus verip yurt dısı iphone 11 almak mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yurt dışı alacaksanız üstüne koyup mayısa yakın 13 falan alın. 16 Ay kullanırsınız.
d4mann dedi: sizce 8 Plus verip yurt dısı iphone 11 almak mantıklı mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Yurt dışı alacaksanız üstüne koyup mayısa yakın 13 falan alın. 16 Ay kullanırsınız.