sinkare.coskare
Kilopat
Arkadaşlar sıfır 8500 TL'ye buldum. 64 GB ama yurt dışı kayıtsız. Kendisi her yıl 200 TL verip yıllık kullanabilirsin diyor. Doğru mudur?
Yurt dışı iPhone alınmaz pişman olursun elinde kalır telefon.
IMEI sorunları yaşarsın. Telefoncular satmak için her türlü yalanı söyler.Neden ki ??
Teknoloji biraz şans işi ama 2 tane sınıf arkadaşımda 2 sene önce xr aldı ve şimdiye kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı. İmei tekrar atılmıyor zaten uzatılıyor benim bildiğim. Bence çok mantıklı. Forumda tanıdığım birinde 12 var sanırım o da sıkıntısız kullanıyor. Güvenilir bir yerden almak lazım ayrıca.IMEI sorunları yaşarsın. Telefoncular satmak için her türlü yalanı söyler.
Apple’ın en düşük kar marjıyla telefon sattığı ülke Türkiye. Pahalılığın sebebi fahiş vergiler.Benim de çok merak ettiğim bir durum. Yurt dışı iPhone'lar çok uyguna geliyor. Apple doları 25 liradan alıyor çünkü Tr'de.
Yapan telefoncunun insiyatifine kalmış. Biz arkadaşımın abisine XS aldık 2 ay önce adam her yıl 230 liraya getir atarım dedi. Bazıları 500 diyor bazıları 150 falan değişiyor fiyatlar.
Bro aldın mıArkadaşlar telefoncu akrabam diyor ki her yıl getirirsin 300 TL'ye 1 yıllık uzatırız bence mantıklı o yüzden alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.