Yurt dışı iPhone 11, S20 FE ile takas edilmeli mi?

Bütçe
8000

Celosie

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde yurt dışı 11 var kapanmasına 15 gün kaldı kapanınca açıyorlar ama 2 ay açmaya 800-1000 arası fiyat istiyorlar. Telefonun ederi zaten 8K şimdi uzattırsam 2 ay sonra yine uzattırmak için para vereceğim toplam 2K vermiş olacağım uzatmak için bu yüzden mantıklı gelmedi. Takas için yurt dışı S20FE buldum başabaş olarak ama S20felerin piyasasını bilmiyorum zarara girer miyim, yapmalı mıyım? Takas fikirleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iPhone 11'in güncelleme desteği 2024 sonuna doğru bitiyor S20 FE'nin güncelleme desteği 2025'in sonuna kadar devam ediyor bence takas edin.

Hocam iPhone 11'in güncelleme desteği 2024 sonuna doğru bitiyor S20 FE'nin güncelleme desteği 2025'in sonuna kadar devam ediyor bence takas edin.
Aslında kapanma mevzusu olmasa değiştirmeyi düşünmüyordum ama sanırım bu telefonu uzattırmak için para vermeye değmez değiştirmek daha iyi gibi

Mantıklı

Aslında kapanma mevzusu olmasa değiştirmeyi düşünmüyordum ama sanırım bu telefonu uzattırmak için para vermeye değmez değiştirmek daha iyi gibi
Senede 6000 TL sadece telefona para ödemek gereksiz masraf. Hem legal değil.

Peki hocam se 2020 mi geçmeliyim s20 fe mi. İos arayüzünü seviyorum biraz

S20fe ye mi geçmeliyim se 2020 ye mi hocam sizce bi tane de se 2020 buldum şimdi
SE 2020 ile takaslanacak bir telefon olduğunu düşünmüyorum. S20 FE daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…