Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz.Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı?
Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz.
Kesinlikle alınır. En kötü ihtimalle hatt taktirmayin Nokia filan alın koyun cebinize.
128 alın kafanız rahat olsun bu arada orjinal mi diye kontrol edin seri numara felan.Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim.
Pasaport kaydı yapacağım.
128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan.
128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan.
iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde imei kayıt ettirmeniz gerektiği için yurtdışı almak daha iyi olur.Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim?
Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237
iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde IMEI kayıt ettirmeniz gerektiği için yurt dışı almak daha iyi olur.
Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım.
Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.