Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı?

celileke

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı?

Kesinlikle alınır. En kötü ihtimalle hatt taktirmayin Nokia filan alın koyun cebinize

Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim.

Pasaport kaydı yapacağım.
128 alın kafanız rahat olsun bu arada orjinal mi diye kontrol edin seri numara felan.

128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan.

Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim?
128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan.

Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237

iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde IMEI kayıt ettirmeniz gerektiği için yurt dışı almak daha iyi olur.

Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım.

Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım.
Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.

Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.

Kendi pasaportum üzerine kaydettireceğim. İlgin için teşekkürler. Yani telefon orjinalse ve kaydını yaptırırsam sıkıntı yaşamam doğru mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…