celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #1 Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Mayıs 2022 #2 celileke dedi: Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz.
celileke dedi: Yurt dışı iPhone 12 10.000TL'ye alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz.
Rovsan_ismailov Picopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 107 Yer Bakü Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing,programmer,full stack devoloper 31 Mayıs 2022 #3 Kesinlikle alınır. En kötü ihtimalle hatt taktirmayin Nokia filan alın koyun cebinize
celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #4 Silinen üye dedi: Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim. Rovsan_ismailov dedi: Kesinlikle alınır. En kötü ihtimalle hatt taktirmayin Nokia filan alın koyun cebinize. Genişletmek için tıkla... Pasaport kaydı yapacağım.
Silinen üye dedi: Kaç GB? 128 ise düşünmeden al 64 dersen yine kara geçersin duruma göre değerlendiririz. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim. Rovsan_ismailov dedi: Kesinlikle alınır. En kötü ihtimalle hatt taktirmayin Nokia filan alın koyun cebinize. Genişletmek için tıkla... Pasaport kaydı yapacağım.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Mayıs 2022 #5 celileke dedi: Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim. Pasaport kaydı yapacağım. Genişletmek için tıkla... 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orjinal mi diye kontrol edin seri numara felan.
celileke dedi: Şu şekilde TR de satan telefonculardan alacağım pasaporta kaydedeceğim 64 ama 128 ile arasında 500TL falan fark var 128 de alabilirim. Pasaport kaydı yapacağım. Genişletmek için tıkla... 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orjinal mi diye kontrol edin seri numara felan.
celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #6 Silinen üye dedi: 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim? Silinen üye dedi: 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan. Genişletmek için tıkla... Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237
Silinen üye dedi: 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim? Silinen üye dedi: 128 alın kafanız rahat olsun bu arada orijinal mi diye kontrol edin seri numara falan. Genişletmek için tıkla... Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 31 Mayıs 2022 #7 celileke dedi: Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim? Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237 Genişletmek için tıkla... iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde imei kayıt ettirmeniz gerektiği için yurtdışı almak daha iyi olur.
celileke dedi: Herhangi bir (ürün orijinal de olsa) kaçak durumuyla karşılaşırsam ben bu adamdan satın aldım benim alakam yok deyip işin içinden çıkabilir miyim? Ürün linki bu İphone 12 / 64GB - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 1029408237 Genişletmek için tıkla... iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde imei kayıt ettirmeniz gerektiği için yurtdışı almak daha iyi olur.
celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #8 Silinen üye dedi: iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde IMEI kayıt ettirmeniz gerektiği için yurt dışı almak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım.
Silinen üye dedi: iPhone cihazları kaçak almanın bir mantığı yok her şekilde IMEI kayıt ettirmeniz gerektiği için yurt dışı almak daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 1 Haziran 2022 #9 celileke dedi: Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım. Genişletmek için tıkla... Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.
celileke dedi: Zaten kaçak almayacağım aldığım gün pasaport kaydını yapacağım bir sıkıntı yaşamam değil mi? İlandakini alacağım. Genişletmek için tıkla... Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz.
celileke Centipat Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #10 Silinen üye dedi: Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi pasaportum üzerine kaydettireceğim. İlgin için teşekkürler. Yani telefon orjinalse ve kaydını yaptırırsam sıkıntı yaşamam doğru mu?
Silinen üye dedi: Normal bir yurt dışı cihaz ise problem yaşamazsınız. Bu arada sadece pasaporta kayıt yaptırdığında pasaport sahibinin hattını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kendi pasaportum üzerine kaydettireceğim. İlgin için teşekkürler. Yani telefon orjinalse ve kaydını yaptırırsam sıkıntı yaşamam doğru mu?