Yurt dışı iphone 12 aktifleştirme

hylerr0

Femtopat
Daha fazla  
iPhone 12 yurt dışı aldım, eleman 0 falan dedi. 16 ay açıkmış, 1 hafta önce SIM takıldı. Tek fizikî SIM ve 1 eSIM bulunuyor. eSIM'e geçiş yapınca fizikî SIM iptal oluyor diye biliyorum. Şimdi fiziksel hattın süresi bitince eSIM'e geçip hakkımı tekrar bitirdiğimde yeni fiziksel hat alıp süreç aynı şekilde devam mı edecek? Her 4 ayda bir eSIM, bir fizikî SIM mi almalıyım?

iPhone 12 yurt dışı aldım, eleman 0 falan dedi. 16 ay açıkmış, 1 hafta önce SIM takıldı. Tek fizikî SIM ve 1 eSIM bulunuyor. ESIM'e geçiş yapınca fizikî SIM iptal oluyor diye biliyorum. Şimdi fiziksel hattın süresi bitince ESIM'e geçip hakkımı tekrar bitirdiğimde yeni fiziksel hat alıp süreç aynı şekilde devam mı edecek? Her 4 ayda bir eSIM, bir fizikî SIM mi almalıyım?
Evet.

iPhone 12 yurt dışı aldım, eleman 0 falan dedi. 16 ay açıkmış, 1 hafta önce SIM takıldı. Tek fizikî SIM ve 1 eSIM bulunuyor. ESIM'e geçiş yapınca fizikî SIM iptal oluyor diye biliyorum. Şimdi fiziksel hattın süresi bitince ESIM'e geçip hakkımı tekrar bitirdiğimde yeni fiziksel hat alıp süreç aynı şekilde devam mı edecek? Her 4 ayda bir eSIM, bir fizikî SIM mi almalıyım?
Her yıl 8 ay kullanma süren var 1 esim 1 fiziksel onun 16 ay kullanım dediği kullanım süresi yeni yıla kadar gidiyorsa diğer yılda kullanım süreleri yenileneceğinden 16 ay olmuş oluyor.

Her yıl 8 ay kullanma süren var 1 esim 1 fiziksel onun 16 ay kullanım dediği kullanım süresi yeni yıla kadar gidiyorsa diğer yılda kullanım süreleri yenileneceğinden 16 ay olmuş oluyor.
8 ay var evet ama cihaz amerikada üretilmis seri numarasından anladığım kadarıyla 1 fiziki sim var sadece 1 esim var ben e sime geçince fiziksel hattım kullanılamaz olacak her 4 ay fiziksel hatta ve e sime para mı vermem gerekiyor bunu merak ettim farklı bir yolu yokmu sanırım 13 yurt dişi almalıyım

8 ay var evet ama cihaz Amerika'da üretilmis seri numarasından anladığım kadarıyla 1 fiziki SIM var sadece 1 esim var ben e sime geçince fiziksel hattım kullanılamaz olacak her 4 ay fiziksel hatta ve e sime para mı vermem gerekiyor bunu merak ettim farklı bir yolu yok mu sanırım 13 yurt dişi almalıyım.
Bittiği zaman diğerine geçeceksin işte e simde ucuz bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı