Yurt dışı iPhone 13 mini alınır mı?

Toplama hocam kutusundaki çıtçıtına kadar yapıyorlar Irak’ta
15'ler çıkalı 1 sene oldu daha bro, ne ara kullanılmayacak kadar bozulup, tekrar kutulanıp IRAK'a gönderilip toplanıp geri TR'ye gelecek? Dediğin mantıklı mı sence?

15 harici toplama demeniz ekstra benim mesajımdaki hangi kelimeler yanlış?
13 Pro'ya yönelin demeniz direkt yanlış. Evet 15-16 serisi harici YD cihazlar toplama.

İphone 6s gibisi var mı? Olunca bu boy olmalı! Şimdi telefonlar tablet gibi. Yurt dışı alışverişe kafa yorma al yurt içi keyfine bak.

Buyur hocam

Dosya Ekleri

• IMG_4749.jpeg
    54,8 KB · Görüntüleme: 38

Hocam ben Sahibinden'de bakıyorum yani mağazalardan almayı planlıyorum onlar 14-15 bin arası fiyata satıyor.

iPhone 6S gibisi var mı? Olunca bu boy olmalı! Şimdi telefonlar tablet gibi. Yurt dışı alışverişe kafa yorma al yurt içi keyfine bak.

Para olsa bu konulara girmeye gerek yok zaten.

Bu cihazların hepsi Irak malı olacak diye bir şey yok ben bundan önce Amerika Los Angeles'dan getirttiğim 13 Pro Max cihazımda 1979 yazmaktaydı Apple destek ekibine ulaştığımda ürünün faturasını iletirseniz garanti tarihini düzeltebiliriz dediler ben gerek duymadım zaten yurt dışı cihaz diye yani bu olay rastgele seri numarası tarihi olayı kesinlik taşıyamaz ve şuna bir kesinlik getirelim artık Gürcistan ve Irak olayı çıkınca özellikle 13 Pro Max ve 14 Pro Max çıktığında bu derme çatma Irak yapımları çıktı ondan sonra çıkan 15 modellerinde piyasa öldüğü için bu tarz malları bulmanız çok çok zor çünkü talep yok vardır ama çok az zaten Irak yapımı olan modeller genelde kutuları bir perma pen ile çizili olur eğer sıfır alırsanız anlarsınız eğer kutuda yoksa cihazı alıp söktüğünüzde içindeki parçalar perma pen ile çizili olur ve bazı teknik parçaların orijinal kasadaki ile benzemedeğinden anlayabilirsiniz bunlarda en kötü Irak modelleri olur.

Hocam ben Sahibinden'de bakıyorum yani mağazalardan almayı planlıyorum onlar 14-15 bin arası fiyata satıyor.

Para olsa bu konulara girmeye gerek yok zaten.

Mağazalardan sıfır mı alıyorsun? Aslında sıfıra çok gerek yok sen sonuçta halihazırda 30.000 olan cihazı %50 yarı fiyatına aldığın için ben 2 el olsa bile bir kuruş takmam çiziğine vesaire, fiyatına aldığım kullanışlılık oranı %500 değer zaten benim naçizane tavsiyem 2 el ama minimum 13 ya da 14 Pro cihazlara bakmanız hatta 13 Pro Max ortalama 10-17 bin TL'ye bulunmakta sarı sitede. 14 modellerinde işte değişeni falan olanlar genelde minimum 16-17 arasında sağlamları 20'ye kadar çıkıyor.

Son düzenleme:
Boşuna yazmışsınız hocam. Forum dediğim dedik insanlarla doldu artık. Her şeyi onlar biliyor.

Boşuna yazmışsınız hocam. Forum dediğim dedik insanlarla doldu artık. Her şeyi onlar biliyor.
Bu forum da ve benzeri teknoloji forumlarında anlayış kapasitesi sıfır olan insanlara bir şey öğretip anlatmaktan o kadar çok sıkıldım ki artık foruma bile girmiyorum çünkü klasik milletimiz insanı anlamıyor bu kadar da olmaz sırf bu tarz adamlar var diye ben moderatörlük başvurumu yaktım girmedim aylarca foruma.

Verdiğimiz bilgi üst düzey bilgi de değil. Tanıdık telefoncusu varsa zaten ya da herhangi bir telefoncuya sorsa ulaşabileceği bir bilgi. 15-16 harici TR'de satılan YD cihazların %90'ı toplama. Bunun ayrımı da yapılamayacağı için hiçbir şekilde bulaşılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…