Yurt dışı iPhone 13 satılıp 64 GB iPhone 11 alınır mı?

kuzeysdadsa

Hectopat
Yurt dışı iPhone 13 kullanıyorum. Bunu satıp TR iPhone 11 almak mantıklı mı? Elimde patlar mı bu? Apple 13 yılbaşında açılıyor tekrardan öyle biliyorum da böyle bir düşüncüye girdim. Mantıklı mı olur acaba? Letgo'dan biri baş başa takas yapalım mı dedi. Kutu fatura var 64 GB iPhone.

samet kardeşim öncelikle teşekkür ederim vaktiğini ayırdığın için mantıksız gelen neydi ? bimediğim için soruyorum

Son düzenleme:
Değiştireceğiniz cihaz iPhone 12 olsa hadi neyse ama iPhone 13'ten 11 e geçmek biraz sıkıntı.

4 ay yanınızda taşırsınız 7'yi. Bir şekilde eşleştiriliyordu. Aramalar vesaire o telefon yanınızdayken 13e de geliyor. 8 ay da normal kullanırsınız
çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için bende yanlış bir şey yapmamak için danışmak istedim. bu şekilde kullanıyım ozaman yapıcak bir şey sanırım zaten eşleştirdim ikisi çalıyor sorun yok mobil veride artık erişim noktası yapıp öyle 1 günü çıkartır sarjı diye düşnüüyorum iphone 7 nin de

Değiştireceğiniz cihaz iPhone 12 olsa hadi neyse ama iPhone 13'ten 11 e geçmek biraz sıkıntı.
çok teşekkür ederim böyle devam ediceğim artık yapıcak bir şey yok telefoncuya fiyat ver dedim adam diyor 10 binlira

Alınmaz asla iPhone 11 günümüz şartlarında alınmadı aşırı saçma onun yerine daha iyi cihazlar bulunuyor 13'ten geçerseniz Bugatti'den tofaşa geçmiş gibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…