@T21 Hocamın da dediği gibi S21 FE'nin fiyatı şuan piyasadaki muadili telefonlara göre pahalı. Ben ucuz olduğu zaman almıştım memnunum. S22 öneririm memnun bırakır. Tek sorunu bataryası sıkıntılı. Onun dışında Xiaomi 13T bakabilirsiniz. Ben olsam S22 alır geçerdim.
Hocam S22 öneririm. Bütçenizi arttırıp S23 alabilirseniz çok iyi olur. Onun dışında bu bütçede GT 2 Pro var. Fakat ben S22 veya alabilirseniz S23 almanızı öneririm.
Hocam S22 öneririm. Bütçenizi arttırıp S23 alabilirseniz çok iyi olur. Onun dışında bu bütçede GT 2 Pro var. Fakat ben S22 veya alabilirseniz S23 almanızı öneririm.
İyi hocam. S22 bu bütçede alınabilecek en iyi işlemciye sahip bir telefon.
S23 için kesinlikle değer hocam. 30k bandında en F/P cihaz olarak öneriliyor. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle S23 almanızı öneririm. Uzun yıllar rahat kullanırsınız.
İyi hocam. S22 bu bütçede alınabilecek en iyi işlemciye sahip bir telefon.
S23 için kesinlikle değer hocam. 30k bandında en F/P cihaz olarak öneriliyor. Bütçeniz el veriyorsa kesinlikle S23 almanızı öneririm. Uzun yıllar rahat kullanırsınız.
Bence gayet iyi bir süre. Ben S21 FE kullanıyorum en az 6,5 en fazla 9 saat ekran süresi gördüm. Fakat bu süre kullanımınıza bağlı azalabilir. Gündelik kullanımda ortalama 5 ile 7 saat arasında alanlar olmuş.