Merhaba yurt dışından nereden alırsan al cihazi Türkiye'de Türk passaportuna kaydettiğinde garanti kapsamı altına giriyor mu? Bazi modellerde Türkiye'de bakılmıyor diye bir söylenti var. A2890 A2894 olması mı lazım illa Türkiye'de garantiye girmesi için? (iPhone 14 Pro max)
Türkiye'de konudaki modellerin garantisi 1 yıl oluyor. Nereden alırsanız alın diye bir şey yok, zira Apple'a götürdüğünüzde o modeller dışındakiler garanti kapsamına alınmayacaktır.
Türkiye'de konudaki modellerin garantisi 1 yıl oluyor. Nereden alırsanız alın diye bir şey yok, zira Apple'a götürdüğünüzde o modeller dışındakiler garanti kapsamına alınmayacaktır.
Gürgençler Apple servise sormuştum yurt dışı cihazların 1 yıl garantili olduğunu söylediler, hangi ülkenin cihazı olmasıyla alakalı bir şeyden bahsetmediler.
Versions:
A2894 (International);
A2651 (USA);
A2893 (Canada, Japan);
A2896 (China, Hong Kong);
A2895 (Russia)
Değil hocam amerika cihazı türkiyede garanti kapsamında değilmiş. Bugün apple destek ile görüştüm donanımsal farklar olduğu için garanti yokmuş. Avrupa cihazları için geçerli sadece.
Değil hocam Amerika cihazı Türkiye'de garanti kapsamında değilmiş. Bugün Apple destek ile görüştüm donanımsal farklar olduğu için garanti yokmuş. Avrupa cihazları için geçerli sadece.