Yurt dışı iPhone 14 Pro alınır mı?

Tinercikartal

Zeptopat
Daha fazla  
iPhone 14 Pro buldum ve çok temiz fakat yurt dışı telefoncu 2026'nın yılbaşında açılacağını, şu an 4 ay SIM takılı kullanabileceğimi söyledi. 35k diyor son fiyata. Çaba göstereceğim. Sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
35K'ya aşırı pahalı, benim bir tanıdığım 28K'ya almıştı. Bence pazarlık edip en kotu 30K-32K arasi bir fiyata düşürün, onun dışında alınabilir bence.

35k ya aşırı pahalı benim bir tanıdığım 28k ya almıştı bence pazarlık edip en kotu 30K-32K arasi bir fiyata düşürün onun dışında alınabilir bence.

35 biraz pahalı gözüküyor olabilir fakat ağustosa kadar yurt dışı olduğunu varsay zaten yılbaşında tamamen açılacakmış, biraz daha yatırım gibi geldi.

35 biraz pahalı gözüküyor olabilir fakat ağustosa kadar yurt dışı olduğunu varsay zaten yılbaşında tamamen açılacakmış, biraz daha yatırım gibi geldi.

Başka bir iPhone cihazin varsa yılbaşına kadar söyle kulanmani oneririm, 2 cihaza da aynı iCloud hesabını gir boylece 2 cihazda aramalar gozukur.

Başka bir iPhone cihazin varsa yılbaşına kadar söyle kulanmani oneririm 2 cihazada aynı iCloud hesabını gir boylece 2 cihazda aramalar gozukur.

Aynı Wi-Fi bağlı olması gerekiyor diye duymuştum zaten çift telefon kullanacağım. Diğeri de iPhone iCloud ikisinde bağlı olsa arama ya da FaceTime yapabiliyor muyum?

Aynı Wi-Fi bağlı olması gerekiyor diye duymuştum zaten çift telefon kullanacağım. Diğeri de iPhone iCloud ikisinde bağlı olsa arama ya da FaceTime yapabiliyor muyum?

Arama yapamazsın da FaceTime bir ihtimal olur.

35k çok pahalı. Benim yaşadığım şehirde 35.000 T'ye 15 Pro Max var.

iPhone 16 o fiyata gidiyor . Daha uygun fiyata bak kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…