Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

MRKarki

Picopat
Daha fazla  
Hocam yurt dışından iPhone buldum, tanıdık getirecek. 14 Pro Max 12 ay süresi var ama 12 ay dolduktan sonra bir daha kullanmanın herhangi bir yolu var mı ucuz bir şekilde? Yoksa sonsuza kadar kapaniyor mu, bilgisi olan bilgi verebilir mi?

Her yıl 4+4 8 ay kullanım süresi hakkı tanınıyor. Bu senenin sonuna kadar kullanırsın. Yılbaşı 8 ay süren olur yine.

Sıfırı yok ki nereden getirteceksin.

Hocam her senede 8 ay kullanma hakkın var. Her sene başında ocak ayı içinde yenileniyor 8 ay hakkın.

Hocam her senede 8 ay kullanma hakkın var. Her sene başında ocak ayı içinde yenileniyor 8 ay hakkın.
E hocam bu çok iyiymiş ben zaten telefonla konuşmuyorum sadece internette.

Hocam evden ayrılmayan biriyim Yurt dışı çok mantıklıymış o zaman ben sadece 8 ay kullanılıyor bidaha kullanılmıyor sanıyordum.

Hocam evden ayrılmayan biriyim Yurt dışı çok mantıklıymış o zaman ben sadece 8 ay kullanılıyor bir daha kullanılmıyor sanıyordum.

Evden ayrılmıyorsan yurt dışı olduğunu hissetmezsin bile. Ama mesela telefon kapalı iken numarana kod giderse, kodu almak için SIM kartı başka bir telefona takman lazım. O biraz sinir bozabiliyor.

Yurt dışı kullanıyorum. Daha önce her zaman yurt içi kullandım. Ancak çok bir fark yok geri kalan 4 ay yanımda telefonumu taşıyıp iCloud arama yönlendirmeyi kullanıyorum. Genel olarak çanta taşıyan biri olduğum için, telefonu çantaya koyuyorum kendi şahsi telefonum yine cebimde. 4 ay hızlı geçince tekrardan aynı şekil kullanmaya başlıyorum. Maddi durum herkese göre değişir olduğu için, yorum yapmak istemiyorum ancak bana göre bir telefona o kadar verilmesi saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…