Yurt dışı iPhone 14 Pro tek simli 4 ay fiziksel 4 ay e SIM olarak kullanılabilir mi?

Baldwin00

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yurt dışı iPhone 14 Pro aldım. Tek simli 4 ay fiziksel 4 ay e SIM olarak kullanabilir miyim?

Hocam peki fiziksel olan SIM kart devre dışı mı kalıyor yoksa sonra da bir daha takarsam şebeke alır mıyım?

1 simli telefonda 2 imei varmı hocam nerden kontrol edeim?

1 simli telefonda 2 imei varmı hocam nerden kontrol edeim?
Artık her telefonda 2 IMEI var. 1 simli telefonlarda 2.IMEI E-SIM için ayrılmış oluyor sadece.

Hocam peki fiziksel olan SIM kart devre dışı mı kalıyor yoksa sonra da bir daha takarsam şebeke alır mıyım?
Dediğim gibi taktığınız an 2.IMEI'den kullanmaya başlıyorsunuz. Devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil. SIM yuvasını iğne ile çıkarmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Eğer öyle yaparsanız sim kart kapalı IMEI'ye geçecek ve tekrar E-SIM bulup aynı işlemleri yapmanız gerekecek. Videolu anlatım için şu videoyu bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah hocam.

hocam peki şuan laptoba kablo taktım şarj etmek için ama şarj olmuyor herhangi bi ayar yapmam gerekiyormu pc sürücelerinde sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…