Yurt dışı iPhone 14 ve tuşlu telefon kullanmak mantıklı mı?

Daha fazla  
Günaydın, ben 25 bin gibi bi' fiyata iPhone 14 alsam kapansa bile yanımda 1 tane tuşlu telefon taşısam. Sizce mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon kullanım amacı nedir, ihtiyaç olduğu için ise bir tanesi yeterli olur.

Telefon kullanım amacı nedir, ihtiyaç olduğu için ise bir tanesi yeterli olur.
Hocam SMS atmam WhatsApp kullanırım, Instagram'da falan geziyorum genelde oyunda oynamıyorum dediğim gibi gelen aramaları da tuşlu telefondan açabilirim diye düşünmüştüm

Bir arkadaşım yapıyordu.

Yani... Biraz hamallık oluyor ama yine de yapılabilir, çok da mantıksız değil.

Öyle telefon mu kullanılıyor hocam ya Bütçene göre tr cihazı al rahat rahat kullan
Hocam iPhone 11 fiyatına 14 pro Max var sadece tuşlu telefon taşımak lazım

@mehmetolcaybacanli tuşlu taşıdıktan sonra telefonun bir mantığı kalmıyor hocam. 25k gibi bir bütçen varsa ikinci elde daha iyi modeller alırsın 11 eskidi artık.
Aslında dediğin gibi bakınca cidden bir anlamı kalmıyor, ama ekosisteme alıştım Android'e geçemem artık, 12 modellerinden bakacağız o zaman mecbur.

Günaydın, ben 25 bin gibi bi' fiyata iPhone 14 alsam kapansa bile yanımda 1 tane tuşlu telefon taşısam. Sizce mantıklı olur mu?
Mantıksız.25 bin bütçe varsa yükseltip S23 al ya da ikinci el iPhone bak.Sırf 14'üm olsun diye hamallık yapmak gereksiz olur hocam.

Mantıksız.25 bin bütçe varsa yükseltip S23 al ya da ikinci el iPhone bak.Sırf 14'üm olsun diye hamallık yapmak gereksiz olur hocam.
Sırf 14'den değil hocam, Malûm o fiyatlara iPhone 11 var o da 1-2 yıl ömürlük. Hem daha uzun kullanırım diye böyle birşey düşündüm ama fikrim büyük ölçüde değişti. Android tarafına da geçemem

Bu fiyat bandında ya 2. el iPhone ya da sıfır Android almanız mantıklı olur hocam.İkinci el 13 veya 12 Pro bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…