Yurt dışı iPhone 14 vs S23FE

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
Elimde şu an yurt dışı 14 var. Takasla S23FE almayı düşünüyorum, sizce pişman olur muyum?

TR cihazı ise tercih edin. Yeni düzenleme geleceğini görmüştüm bir videoda IMEI uzatmayla ilgili. Instagram'da karşıma çıkmıştı. 4+4 ay muhabbetini bitiriyorlar artık. Çift IMEI / SIM de olsa artık 4 ay kullandıktan sonra kapanacak cihazlar.

TR cihazı ise tercih edin. Yeni düzenleme gelecek IMEI uzatmayla ilgili. 4+4 ay muhabbetini bitiriyorlar artık. Çift IMEI / SIM de olsa artık 4 ay kullandıktan sonra kapanacak cihazlar.

TR cihazı eğer dediğiniz gibi bir olay varsa direkt geçeyim. Ama S23 FE performans olarak tatmin eder mi?

TR cihazı ise tercih edin. Yeni düzenleme gelecek IMEI uzatmayla ilgili. 4+4 ay muhabbetini bitiriyorlar artık. Çift IMEI / SIM de olsa artık 4 ay kullandıktan sonra kapanacak cihazlar.
Kaynak sunabilir misiniz? Yakın bir arkadaşım yd cihaz almayı düşünüyor.

Kaynak sunabilir misiniz? Yakın bir arkadaşım yurt dışı cihaz almayı düşünüyor.

Instagram'da gördüğüm video buydu yanlış hatırlamıyorsam. Benzer ifadeler anlatılıyordu keşfette tesadüfen görmüştüm. Bana göre bu saatten sonra riske girip yurt dışı cihazı alınmaz. Kaldı ki yeni yılda IMEI kayıt ücretleri de artıyor, bir de üstüne videodaki muhabbet gelirse alanlar bin pişman olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TR cihazı eğer dediğiniz gibi bir olay varsa direkt geçeyim. Ama S23 FE performans olarak tatmin eder mi?

Perforamnsı bilmemde batarya olarak etki eder S23 FE batarya olarak kötü bir cihaz 4 saat ekran süresi veriyor kullandım iade ettim şu an yurt dışı S24 Ultra aldım arka kamera olarak mükemmel ama önkamerası iOS gibi renkleri iyi vermiyor. Kullandığım telefon iPhone X Ti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…