PoopKiller Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 55 7 Haziran 2024 #11 Ben J7 Core aldım RAM 1GB işlemcide öyle çakmaki. Bir de kasa bayağı hasarlı.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #12 Mümkünse düz model almayın, Pro/Pro Max modellerine yönelin. 4+4 toplamda 8 ay açık bir şekilde cihazı kullanabilirsiniz.
Mümkünse düz model almayın, Pro/Pro Max modellerine yönelin. 4+4 toplamda 8 ay açık bir şekilde cihazı kullanabilirsiniz.
ÇılgınTosba Megapat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 271 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Donanımı 8 Haziran 2024 #13 Ersin Zr dedi: Alırsın almasına lakin satmak istediğinde epey uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Kim diyor size bunu. 2 ay kullandım ilana koydum ertesi gün sattım.
Ersin Zr dedi: Alırsın almasına lakin satmak istediğinde epey uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Kim diyor size bunu. 2 ay kullandım ilana koydum ertesi gün sattım.