Çözüldü Yurt dışı iPhone 15 nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rockstar45

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı iPhone 15 almayı düşünüyorum, çift fiziki SIM portu bulunuyor, SIM kartımın bulunduğu portu değiştirmek suretiyle telefonu 1 yıl içinde kaç ay boyunca kullanabilirim? Bu süre bittikten sonra ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
4+4 şekilde 8 ay kullanırsınız. Süre bitince ikinci bir iPhone veya taşınabilir modem kullanarak internete ve aramalara bağlanabilirsiniz.
Yanlış bilgi
Yurt dışı iPhone 15 almayı düşünüyorum, çift fiziki SIM portu bulunuyor, SIM kartımın bulunduğu portu değiştirmek suretiyle telefonu 1 yıl içinde kaç ay boyunca kullanabilirim? Bu süre bittikten sonra ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Hocam artık ülkeye sokmuyorlar gümrükte kalıyor diye biliyorum.

Başka bir iPhone cihazınız varsa kullanabilirsiniz.

Anladım, teşekkürler. Yani bu telefonu aldığımda 4 ay ilk SIM portuna takacağım SIM'i sonraki 4 ay 2. SIM portuna takacağım, kalan 4 ayda da ikinci bir iPhone ile birlikte mi kullanacağım?(Ayrıca belirli bir süre sonra telefonun tamamen kapanma ve kullanılamaz hale gelme durumu var mı?)

Anladım, teşekkürler. Yani bu telefonu aldığımda 4 ay ilk SIM portuna takacağım SIM'i sonraki 4 ay 2. SIM portuna takacağım, kalan 4 ayda da ikinci bir iPhone ile birlikte mi kullanacağım?

Tam olarak öyle.

Ayrıca belirli bir süre sonra telefonun tamamen kapanma ve kullanılamaz hale gelme durumu var mı?

Telefon kapanmaz. 4+4 ay sonrası hat çekmez. O da aynı iCloud'lu başka iPhone'a takılan hat ile bağlanılarak kullanılabilir. Her yeni yılda süre sıfırlanır. 4+4 hakkınız olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı